Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Cetla jsem velmi zajimave stranky, snad pomuzou: www.aloeveragel.estranky.cz
Chlamydiové infekce vyvolávají u člověka kromě známé pohlavní choroby také plicní onemocnění. Původcem je Chlamydia pneumoniae. více ...
Od února jsem na neschopence, po několika přechozených virozách jsem se v práci doslova zesypala. Postupně mi bylo zjištěno tot? zlatý stafylokok, ebv viry aktivní, chronicky helicobacter pyrolli, a akutní plicní chlamidiová infekce no a zvýšená sedimentace a vysoký tlak. Je mi 40let. Po užívání antibiotik, všechny nálezy stejný, nic nezmizlo a jsem unavena. Doktorka řekla, že už mi více pomoct nemůže a že tady to má každý druhý člověk a že mi ke konci srpna ukončí neschopenku. Pracuji s potravinama, ona to ví, vážím sáláty , balím uzeniny v obchodě, tam se rouška nenosí-MŮŽU NAKAZIT LIDI? Co myslíte? Doktorka tvrdí, že ne, a mě to přijde, že prostě se nechce dál zabývat , jak mě vyléčit. Byla jsem i na imuno a tam mi nechala na zlat. stafyokoka udělat vakcínu v labáku, ale vracím se i tak opět k práci s potravinama, kde na ně defacto dýchám...
Ta doktorka je asi úplná pi*a. Posílat do potravinářství někoho, kdo je takhle nakaženej i chorobami, které se přenášejí kapénkovou cestou. To je na podání trestního oznámení.
Zkuste jiného doktora. Vaše doktorka nemusí nutně dělat něco špatně, ale dejme tomu, že jiný lékař bude mít zase jiné nápady a jiný způsob řešení vašich problémů. Zkrátka víc hlav víc ví.
Je zajímavé,že je tolik lidí nakažených touto bakterií ,a lidé si nechají vymýšlet spousty různých nemocí, na které do konce života doplácí, a naše zdravotnictví a sociální úřady dělají opatření ,jak získat finance. Diskuse má dva příspěvky, to je docela k zamyšlení nad touto civilizací.
Mám také plicní chlamydie. Léčí mě má doktorka na plicím, ke které chodím s astmatem. Moc jí děkuji, že mi tuto nemoc zjistila a že mi dělá krevní testy. Moje obvodní mi je totiž odmítla udělat, že jsou drahé. K obvodní Dr. jsem chodila skoro rok a stále mi říkala, že mám virózu. Už jsem si připadala jak cvok, jako bych si vyzpomínala. Jenže mi je stále špatně. Po léčbě antibiotik chlamydie mám zas. Je to hrozné. Kdo to neměl, tak neuvěří, jak je člověku blbě, únava a bolesti. Budu ráda až někdo vymyslí pořádný lék a bude dostupný i normálním lidem.
Přidat nový komentář