Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Jak soutezim pro svou kamaradku k narozenimam. vcera navecer jsem dala spat dítě a brouzdam internetem, tak jako obykle a dostala jsem se na stranky femina.cz a nasla jsem tam totiz soutez promena za 50 tis. Byla jsem nadsena, vyhru nemaji jenom pro jednu zenskou, ale kdyz vyhraju, tak muzu vzit kamaradku sebou. V tu chvili se mi v hlave zdrodil genialni napad. Mam totiz dobrou kamaradku, co dobrou, nejlepsi kamaradku. Dost si rozumime, akorat ja jsem ted doma na matersky, coz vam nemusim vypravet jak to vypada s peci o sebe a financemi celkove... a moje nejlepsi kamaradka je bezdetna a pracuje, vydelava slusne takze si i pomerne slusne zije. Resim uz asi 14 dnu problem, co ji dam k narozeninam. Nechci kupovat nejakyho "porcelanovyho slona" ci jina chytatka na prach za 20 korun. Kdyz jsem koukla na femina.cz a soutez cervnova promena tak me to napadlo. Prihlasim se do souteze a kdyz vyhraju tak mam super darek pro kamaradku a navic jsme fakt nejlepsi kamaradky, tak me urcite vezme sebou ... myslite ze je to peknej darek k narozeninam
Přidat nový komentář