Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Určitě se běž zeptat k nějakému plastikovi, řekne ti možnosti a vše okolo.
Dobrý den dámy.. Mám takový problém.. Mě je 18, ale že už od svých 13let mám velká prsa... Nakonec jsem skončila na velikosti 75 D (E) ... od té doby, co mi narostly pořádně prsa - a bohužel se i hodně prověsily - mam velké problémy se zádama.. Bolí mě, kolikrát nemůžu vůbec sedět u stolu a musím ležet..Navíc svojí velikostí, váhou a velkým prověšením mě bez podprsenky bolí i samotná prsa.. určitě ten pocit taky znáte - pocit, jako by se mi prsa měly utrhnout.. Ortoped mi zjistil také skoliozu zad.. Slyšela jsem o případech, kdy i v takhle mladém věku pojišťovna zmenšení prsou uhradí. Ale zároveň jsem četla, že se to ženám, které ještě někojily nedoporučuje Vůbec si nevím rady, jestli bych měla aspoň malou šanci, že by mi prsa zmenšily a neměla bych je tak svěšené.. :( Navíc, pak už je to také o psychice.. Mám téměř rok přítele, ale po celou dobu, co jsme spolu se před ním stydím za svá prsa.. Trička mi přes prsa nejsou, závidím kamarádkám, které potřebují nutně sehnat podprsenku a seženou všude uplně bez problémů levnou a pěknou.. To já se nikdy pod 500 Kč za podprsenku nedostanu.. Seženu pěknou, v mojí velikosti, ale nakonec mi nesedí, takže mám doma prakticky jen dvě podprsenky, které mi sednou a které nosím pořád.. Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli nevíte, zda mám aspoň nějakou šanci na zmenšení, i když je mi teprve 18 let...:/
Já osobně jsem na zmenšení taky byla a moc se mi ulevilo, určitě s tím běž k lékaři a oni ti pordí a pojištovna treba i pomuze nejak.
Taky bych to začala řešit. Moje maminka byla teď nedávno a strašně se jí po letech ulevilo. Způsobovalo jí to velké bolesti zad a zdravotní problémy a uhradila jí to pojišťovna :)
Ahoj, taky mě trápil dlouho problém velkého poprsí. Už v 15 jsem měla trojky, a po dvou dětech mi narostly ještě o dvě čísla.. můžu doporučit doktora Ivana justana v brně, ten zákrok dělal a udělal to na výbornou. Hned je mi líp a krásně se to zhojilo takže vypadají holky pěkně:)
Taky jsem byla ani ne před rokem na zmenšení v effect clinic v brně a doteď jsem moc ráda že jsem sebrala odvahu a šla do toho.
Dobrý den paní Mašková, jsem také z brna a sháním nějakou kliniku kam zajít. Musí se tam objednávat předem na nějakou konzultaci nebo můžu rovnou přijít a domluvit se co a jak? Děkuji
Dobrý den, byla jsem v brně u mudr. Justana a nejprve jsem se objednávala na konzultaci, tam jsme se dohodli co a jak pan doktor mi všechno krásně vysvětlil, já to velmi doporučuji tu konzultaci, protože mě to i dost uklidnilo a věděla jsem potom víc do čeho jdu a byla v obraze
Já jdu k němu na konzultaci příští týden tak jsem z toho trochu nervozní. Ale jsou na Justana dobré ohlasy tak snad mě ta konzultace taky uklidní
Dobrý večer, ano již mám konzultaci za sebou a spokojená jsem moc:) Pan doktor na mě působil moc dobře
Stanislavo přes google si ho určitě najdete, minimálně když zadáte Mudr. Justan Brno. Jinak sním mám taky moc dobrou zkušenost
Já mám s tímto plastikem také velmi pozitivní zkušenost, byla jsem u něj na augmentaci prsou a výsledek perfektní
Včera jsem byla u pana Justana na konzultaci a udělal na mě obrovský dojem. Tento pán je velmi ochotný, vše mi podrobně popsal a vysvětlil
Vřele doporučuji konzultaci u pana Justana v Brně Yvono, mě ohledně takovýchto a jim podobných dotazů velmi podrobně odpověděl a vše krásně vysvětlil
Já sem byla na konzultaci u Justana nedávno a můžu potvrdit že jsem taky nic neplatila a že byl fakt ochotný všechny mé dotazy zodpovědět
Dámy ten pan Justan dělá i nějaká vyhlazování obličeje? Jsem již dáma v letech.. ( 56) a krémy moc na ty mé vrásky už nemají význam a přiznám se že mi ani nikdy nepomáhaly. V každém případě se mi vrásky nelíbí a chtěla bych snimi pryč...
Dobrý den, Boženko nejlepší bude když se podíváte na jeho stránky on tam má veškeré zákroky vypsané které provádí :)
Dobrý den, Roberto děkuji na stránky jsem se dívala. Paní Vodová pan Justan má na stránkách napsané od kolika let je facelift vhodný,doporučuji pročíst
Děkuji za tip, no dívala jsem se a myslím že jsem vhodný kandidát pro facelift. Objednala jsem se na konzultaci tak uvidím co mi řekne, ale moc bych ho chtěla
Mám za sebou zatím jen konzultaci ale jsem nadšená. Pan doktor byl hodně vstřícný a všechno mi trpělivě vysvětlil
Miroslavo zvětšit prsa jsem si nechala ale byla jsem na klasické augmentaci v Brně u Justana, jak je to u zvětšení vlastním tukem netuším... ale můžu doporučit toho plastika, po zákroku vypadají moje prsa nádherně když to řeknu na plnou pusu..opravdu moc šikovný
Myslíte celkově od objednání?... Před zákrokem jsem byla objednána na předoperační konzultaci, tam se mi věnoval k mému úžasu už Dr.Pilka.Všechno okolo zákroku mi vysvětlil, a potom jsem podstoupila předoperační vyšetření..Vzali mi krev, natočili EKG, a následně jsme se domluvili na samotném zákroku. Já si to nechala dělat v celkové anestezii protože sem docela strašpytel a lokálka by mi teda k mému klidu rozhodně nestačila:) Takhle sem se krásně vyspala a vzbudila se s hezčím bříškem
A to jde teda dělat i v lokální anestezii jo? ... A po té celkové anestezii jste na klinice přespala nebo vás pustili hned domů?
No je tam možnost i lokální anestezie ale nevím no.. mě přišlo vždycky lepší když člověk o ničem neví a vzbudí se k hotovýmu... Po té celkové jsem tam přespala na klinice
Přidat nový komentář