Absolvovala jsem extrakci stoličky (sedmičky vpravo dole), bylo to už v situaci, kdy tam byl zánět, dostala jsem během výkonu celkem 5 ml anestetika, ale na bolestivost to bohužel vůbec nemělo vliv (ačkoliv jindy reagji na anestetikum velmi dobře). Lékařka říkala, že se někdy stává, že když je tam zánět, že anestetikum nepůsobí tak, jak má. Bohužel se asi nedalo dělat nic jiného, takže jsem si extrakci prožila "naživo," nicméně přežila jsem to a mám to 5. den za sebou, ale kupodivu to pořád strašně bolí. 3. den to viděla lékařka, která to jen vypláchla peroxidem vodíku a poradila zajít na pohotovost, kdyby se to o víkendu zhoršilo, ale jinak nic. Z volně prodejných analgetik mi na to bohužel nezabírá nic jiného než ibuprofen ve velkých dávkách, musím brát dvě 400mg tablety po 2-3 hodinách, takže se prostě předávkovávám, ale jinak se ta řezavá bolest vydržet nedá. Mírný otok už ustoupil, z rány nic nevytéká, takže zánět to snad není, ale lékařka říkala, že by to nemělo bolet déle než 3-4 dny... Takže za ní asi zase zamířím. Kdybych věděla, že to je normální a za pár dní to přejde, tak bych "zaťala zuby" a vydržela to, ale z toho ibuprofenu už je mi blbě. Zažil jste někdo něco podobného?
Přidat nový komentář