NEMOHU DOPORUČIT
Dietavkrabicce.cz.
protože je mi jasné, že se můj názor v jejich diskuzi nezveřejní, posílám vám jej sem.Je o v bodech, tak jak měli předepsáno na stránkách... V pátek 22.8.14 dorazilo jídlo na celý den na dodejnu kolem 16hod!!! Vzhledem k tomu, že syn večeří kolem 17.30 bylo mu denní menu k ničemu a sníst vše najednou by ztrácelo efekt diety. Krabičky po telefonátu odmítl vyzvednout. Nebylo by na místě vrátit peníze? Odpověď: Nebylo, mohou za to ve výdejně, prý to spletli... není nic lepšího, než to svést na druhé, že?
Výpočet co se týká výběru diety se zdá při nejmenším divný... velké porce zeleninových salátů (s mrkví). Ten, co jsem viděla já se mi zdál zase malý. Zřejmě rajče s mozzarellou - ani ne půlka rajčete se dvěma plátky mozz. Nelze dohledat v jídelníčcích 2 týdny zpět, proto ten nepřesný popis. Dále... po rizotu s mořskými plody syn zvracel (po páté lžíci), den dva před tím se mu po obědě udělalo nevolno, ale udržel to. Jehněčí mu šéf zakázal sníst, protože po vyjmutí z mikrovlnky zapáchalo víc a jinak než jehněčí má. Víc mi syn nechtěl říct, protože věděl, že 10 dnů stálo přes 3 tisíce... Při mé krab. dietě zhubnul za 6 měsíců 11kg. Nyní máme za 14 dnů 2,5kg navíc, takže „zůstaneme doma“.
Na bezplatné lince je komunikace bezproblémová.
Mělo mi být divné, že v referencích jsou téměř všechny názory pouze pozitivní (negativní jsem nenašla ani jeden), to je podezřelé. Nejsem dietolog, ale i když je jídelníček „pestrý“, synovi to k ničemu nebylo... Takže jdeme hubnout dál a po svém. O víkendu se stravoval sám. Tím že byl jako dítě v Bludově na hubnoucím pobytu, ví co ano a co ne, takže případná reakce, že si za to může sám kvůli jedné sobotě (v neděli jsem vařila já) a jednomu víkendu mě v mém názoru nezlomí.
Přidat nový komentář