Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Zatím jsem si dovážela masticha pouze z Řecka, tak jsem moc ráda, že už ji mám nadosah :-) ...děkuji
Vyřešte své potíže bez zatížení organismu. www.masticha.cz
Zatím jsem si dovážela masticha pouze z Řecka, tak jsem moc ráda, že už ji mám nadosah :-) ...děkuji
Zuza: Já jsem začala s užíváním hlavně kvůli špatnému zažívání a vyprazdňování. Pudr jsem si také koupila, ale více mi vyhovuje žvýkání surové mastichy.
Nazdárek! Akorát včera jsem si koupil pár žvýkaček na zkoušku! Koukám, že vy s tím máte asi lepší zkušenosti než já :-). Té surové se ještě bojím. Jakou to má chuť?
Ahoj Komare... te surove se neboj. jaka je jeji chut?? no je takova... zvlastni. je jina nez ta zvykackova, je vice specificka. jak by rekl klasik: "trochu drsná zdá se - však květe po svém, v osobité kráse". Poznas az vyzkousis. :) proste to je takove jine domaci zvykanicko... ale musim si pochvalovat jeji belici ucinky a to jak me dokonale zbavuje pocit neprijemneho povlaku na zubech. takze vrele doporucuju...
Dobrý den chtěla bych vám poradit co udělat aby ste se cítili lépe skuste bylinný sirup.Obsahuje 26 bylin já ho užívám a jsem sním moc spokojená pokud byste ho chtěli vyzkoušet tak pište na email [email protected] ráda vám pomohu.
Přidat nový komentář