Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
MAIL JE [email protected]
Akné je potřeba léčit uvnitř těla a nestačí jen na povrchu.Jedná se o poruchu,která se děje nejen navenek,ale převážně uvnitř.Pokud chcete poradit a pomoci jak se akné nadobro zbavit a bez chemie pište na mail.Ráda vám poradím.Přeji krásný den
To je pravda, je to hlavne o zmene jidelnicku ale take pitneho rezimu, ja zvolila piti cisticich caju a do toho z zelenych caju, snazim se pri tom zdrave zhzbnout.:)
A to jsi spise brala caje sypane a nebo normalne porcovane? Z normálních obchodu bych je asi kupovat nemela vid?
Ja si uz veskery caje, hlavne tedy sypane, kupuji jedine z netu nebo v čajovnach.:) Je dobre si zjistit jakou bylinku tve telo porebuje, treba na plet ci akne a podle toho beru.:)
Ja si kupuji primo specialni cistici caje a vysledky samozrejme neuvidis hned, ale je to urcite lepsi nez nedelat nic! Uz je beru nejakou dobu a netvori se mi tolik jizvicky ve forme pigmentovych skvrny, plet vypada proste lepe.:)
Pokud chce zcela pritodni, bereme chlorellu, je vyborna, obsahuje mnoho vitanimu zejmena D a B12, vlakninu, aktioxidanty, zelezo, zinek, selen a kylinu listovou. Nasim detem jej davam pro posileni imunity a ja jej beru kvuli davne mnoha vitaminu a take se mi po tom zlepsil stav pleti.:)
Oblibila jsem si prirodni olejicky na vlasy, mam krasne hnede vlasy, huste a dosti dlouhe a tak pro ne vybiram jen to nejlepsi.:) Prirodni olejicky napr z pupalky, avokada..:)
Kdysi jsem cetla chlanek o prirodni řase Chlorelle, obsahuje mnoho chlorofilu coz je dobre pri hojeni ran, manzel delal zavodni motokros a vecne byl otlucen a plny modrin, takze tohle mu jen prospelo.:) Detem jsem to davama v zime, aby nebyli tolik nemocni a ja jsem to brala hlavne aby se mi zlepsila plet.:)
Tu jsme take braly, syn to ale nechtel kvuli zene barve :D tak jsem mu to drolila do jidla, abych mela jistotu ze to sni.:)
Kdyz doplnky stravy tak uz bereme jedine ve forme kapslicek, cetla jsem o tom hodne clanku a prasky opravdu fuj, tolik lepidel a latek co by tam vubec nemeli byt..=o/
Přidat nový komentář