Játra jsou jedním z nejdůležitějších orgánů v našem těle. Plní mnoho klíčových funkcí, jako je detoxikace, metabolismus či ukládání živin. Když jsou játra zdravá a nebolí nás, obvykle na ně vůbec nemyslíme. Jejich nesprávné fungování však může mít vážné důsledky pro naše celkové zdraví. Nemocná játra se ovšem dlouho neprojevují, proto je dobré vědět, jaké jsou příznaky, které nás na možné problémy s játry upozorňují.
Dobrý den, rád bych se podělil o zkušenosti s alternativní léčbou prostaty pomocí metablického léčebného protokolu. V nemocnici mne odepsaly, protože nádor byl rozšířen i do kostí a poslali mne zhruba před rokem domu umřít. To jsem samozřejmě nechtěl a proto jsem se snažil sehnat alternativní léčbu. Narazil jsem na články doktora Erbena, kde mi doporčovalil vitamín B17 a podpůrné přípravky. Před půl rokem jsem měl být mrtvý a ještě tu jsem, ještě nemám zdaleka vyhráno, ale jsem na dobré cestě. Pokud máte zájem pošlu ván informace, piště mi na [email protected]. Všem přeji sílu Zdenek
Přidat nový komentář