Dobrý den.
Je mí 56 let a už asi 10 let trpím problémy, se kterými si lékaři nějak neví rady. Říkám tomu "slinivka", protože mě při těchto potížích bolí v levém boku.
Jedná se o to, že mě tak 1x měsíčně postihne nejdříve nevolnost, později bolest přejde právě do levého boku a pak příjdou hrozné křeče břicha, při kterých nemohu vůbec ovládat nohy a ruce, dá mi velký problém udržet se při vědomí, protože bolesti jsou nesnesitelné. Celé tělo ochabne a polije mě studený pot. Po několika desítkách minut dojde k vyprázdnění průjmového charakteru. Pak ještě musím nějakou dobu sedět na WC, než posbírám sílu odejít. Jsem celá schvácená a hrozně spavá.
Ale další den už mám normální chuť k jídlu, jen se bojím jíst a tak 4 dny dodržuji přísnější slinivkovou dietu.
Nedělám nijak velké dietní chyby, můj jídelníček se skládá především z celozrnných výrobků, netučné mléčné zakysané výrobky, tvaroh, ovoce a zelenina všeho druhu, libová masa a ryby. Vím bezpečně, že si nemohu dát ani deci vína, to mě zaručeně záchvat postihne.
Nikdy nezvracím.
Můžete mi z tohoto popisu nějak naznačit, o co by mohlo v tomhle jít?
Přidat nový komentář