Dobrý den,jsem 16.letá studentka.Mám 155cm a vážím 53kg,dost mě to trápí,nechci vypadat jako kuželka....vím že ženy bez ženských tvarů nejsou ženyDo 12.let jsem byla jako proutek,poté se vše zvrtlo a já místo abych rostla do výšky jsem začala růst do šířky...měla jsem asi stočtyřicetněco a přitom jsem vážila 59kg, vypadala jsem jako koule a muj fyzický stav se také dost zhoršil,já jsem ale nijak nic neřešila,prostě jsem měla dost velkou chuť k jídlu a tak jsem jen pořát jedla a jedla....NAŠTĚSTÍ nastal převrat kolem 15.roku...byli prázdniny a já ani nijak dietu abych zhubla do plavek,neřešila,připadala jsem si normální..Pak jsem začala užívat CHROM,který omezuje chuť k jídlu.O prázdniny jsem pobývala na chalupě a při věčném pohybu venku,jsem vůbec neměla chuť k jídlu,chrom jsem si dávala každé ráno u snídaně... Pak jsem si našla přítele za kterým jsem chodila do vedlejší vesnice asi 8km pěšky,chuť k jídlu jsem vůbec neměla a tak jsem se zbavila toho věčného přejídání....po celou dobu co jsem byla s ním jsem váhu nijak neřešila,byla jsem spokojená....i když on byl dost štíhlí,ostatně jako většina poláků....neměla jsem s tím problémy.Problém nastal až když jsem se s ním po roce rozešla a našla si jíného,pomalu o 30cm vyššího,štíhlého kluka,kterého sice miluju ale se svojí postavou si vedle něj připadám jako kuželka,(i když mu to nevadí) ...když to vidím,chtěla bych ještě zhubnout,jakto že to předtim šlo aniž bych chtěla a když teď chci tak to nejde.Každou neděli a někdy i pátek chodím na spining,ale neni mi to asi nic platné,v jídle si dávám pozor na kalorické bomby ale stejně váha dolů nejde.chci mít vypracovanou krásnou postavu jako maj holky na časopisech...nic mi nepomáhá a já jsem z toho zoufalá....i při počítání BMI mi to vychází že jsem uplně normální....ale jsem malá a tak se mi vše ukládá v problematických partiích....a mě to štve,i když cvičím je mi to prd platný....PROTO SEM PÍŠU A PROSÍM O RADU
Přidat nový komentář