Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Chtěla bych se podělit o zkušenosti s laryngitidou.V 11 měsících měl můj syn jen kašel a jakoby když dýchal jsem měla pocit,že v něm chrčí-protože neumí odkašlat jsem si říkal.Raději jsme jeli na pohotovost,raději nás poslali do nemocnice,raději si nás tam nechali(nechápala jsem proč!)A pak to přišlo V NOCI!Řekla jsem si,to už nikdy nechci zažít.Zašla jsem poprvé za léčitelkou(cca 4OOkč)prý nevyvážená jedna plíce a hrdlo.Přesné pro laringitidu.Dostali jsme bylinky-(babské ucho)šalvěj,lípa,černý bez,homeopatika-pokaždé jiné(drosera,pulsatilla,china...)jinak dávkované.Měla jsem vyčíhnuto,že když se objevila hustá rýma tak to v noci na něj přišlo,druhá noc byla vždy nejhorší-to jsem nelenila vytřela v noci podlahu,otevřela okno-chlad(v létě lednici třeba),rozvěsila kolem postele mokré ručníky,prostěradla..A seděla jsem s ním,nenechala jsem ho ležet,byl o mě opřený a chvílema spal.Taky kouř z cigaret je malér!Chodila jsem tam tři roky,první půlrok to na syna tak 3krát přišlo,ale pak už jen málo a to ještě jen lehce štěkavý kašel,který nebyl v kuse hodinu,ale jen tak ,že v noci 3krát zakašlal.Tedˇto bude půl roku a už k p.Zoje nechodíme.Zatím tˇuk tˇuk na zuby je to ok.Minulý týden měl rýmu 2krát zaštěkal,ale rýma už je pryč a nic.Tak uvidíme jak tu zimu zvládneme.Jinak další kontrolní návštěvy byly 150-200kč.Děkuji tímto paní Zoje Hricové.
Přidat nový komentář