Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Když bylo mému ml.synovi 11měsíců dostal laryngitidu.V nemocnici dle všeho hrozili připojením na ventilátor,snad,že by řekli,že má i bronchytidu.Ujistili mě,že je tam budeme do budoucna pravidelně a to mnohokrát tak do 6let věku.Nehodlala jsem se s tím smířit,zkusila jsem psychotroničku-máme za sebou homeopatika,bylinky,bylin.kapk y,léčivé schopnosti p.Hricové.Docházíme k ní pravidelně už třetí rok,v nemocnici jsme NEBYLI.Chce to vydržet než bylinky zaberou,ale nedala bych na ně dopustit.Pozor na cigarety-zakouřené prostředí je mor,máme to bohužel ozkoušené(babička).Paní Hricová sídlí v Praze 10,Esoterie Moskevská,tel-732314161.Jsou tam dlouhé objednávky,vstupní prohlídka je 400kc,další pak už jen 100-200kc.Doporučuji.Ani ve školce nemáme velkou absenci,jen min.měsíc měl po 2letech nemoc-chřipková epidemie.Antibiotika ještě nikdy neměl,budou mu 4roky.Držim všem nemocným palce a přeji mnoho zdravíčka.
Přidat nový komentář