Inzerce https://www.lekarna.cz/pece-o-zuby/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=pece-o-zuby

Na menopauzu je třeba myslet už ve čtyřiceti

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jana

Já od 50ti užívala kvalitní potravinové doplňky. Ani jsem žádné problémy nezaznamenala. Co jsou návaly nevím, osteroporozu nemám. Jsem již několik let v důchodu a v pohodě. Doplňky stravy užívám stále, doktora neznám.luate@atlas.cz

Monča
5x

OD 29 LET JSEM PO HYSTEROKTYMII,VAJEČNÍKY ZANECHÁNY,ALE PO DO 2 LET BYLY VAJEČNÍKY ODSTRANĚNA,CYSTY,NÁDORY NEZHOUBNÉ.nNEBUDU POPUSOVAT CO SE V MÉM TĚLE DĚLO,ALE ŽENA VYDRŽÍ.ZAČALI MNE DÁVAT HORMONY,KTERÉ JSEM NESENESLA I PŘÍRODNÍ NIC.NÁHLE SE MNE ZAČALY TVOŘIT BULKY V PRSOU BYLO JICH 6 ,V LOKÁLE MNE MNE JE ODSTRANILI,ZASE ZAČALI DÁVAT UNJ.HORMON-BYLO MNE FAJN,ALE NÁHLE OPĚT BULKA V LEVÉM PRSU A TA BYLA -NE ZHOUBNÁ,ALE RAKOVINA,DOPADLA JSEM ,TAK AMPUTACE I S LYMFAM.UZLINAMI,ZA ROK TO STEJNÉ,ALE UZLINY,NECHALY.jSEM V INVAL.DŮCHODU-NÁVALY HROZNÉ,NEMYSLÍM NA TO,ALE NEVÍM,CO UŽ MÁM DĚLAT-SLOVO LÉKAŘE VYDRŽTE,TRVAJI NÁVALY PO TĚCH OPERACÍCH NADER,HORMONY NEMÁM,TAKŽE PSYCHIKA JE NARUŠENA-ŽIJI SAMA,MUŽ SE ROZVEDL SE MNOU,TO BYL DODATEK.PORADTE,PROSÍM-CHODÍM I NA VYŠETŘENÍ PSYCHIC.ABYCH SE Z TOHO NEZBLÁZNILA.DĚKUJI

Mirka

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu nedovolené nabídky prodeje registrovaných léčivých přípravků.

agent V4C

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

Markéta

Ty bláho, ty sis toho teda už zažila :( Mě je 48, takže mě bylo jasné, že po čtyřicítce vše začne. A je to tady. únik moče, těžké nohy, nálady a o kilech nahoře ani nemluvím. Čeho jsem se bála nejbvíc byly plínky, ale díky bohu jsem zkusila přírodní Elison, který se mi osvědčil! Plínky nepotřebuji a celkově se cítím hrozně dobře a to za krátkou dobu!

Alena

Mi nejvíce sed Elison. Objednala jsem si jej telefonicky a jsem s ním spokoejná, Zbavil mě i uniku moči- o který mi šlo nejvíce a konečně nemám i takové oteklé nohy, nebo návaly horka.

Marie

Mě pomohl Elison. Beru ho asi měsíc a jsem na to o dost lépe! Neřeším únik moči a pocení a teď už řeším jen výlety a vše kolem, kde mě je fajn:)

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/zdravotni-pojistovny/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=zdravotni-pojistovny

Anketní otázka

Jíte vejce každý den?

23%
77%
Zatím hlasovalo 86 lidí

Mohlo by vás zajímat

Zdravé hubnutí bez mýtů a nefunkčních řešení

Reklamy nás zavalují „osvědčenými“ dietami a detoxikačními kúry, které slibují rychlé hubnutí. Bohužel, většina těchto metod nejenže nefunguje dlouhodobě, ale mohou tělo i zatížit a vést k jojo efektu. Jak tedy přistupovat ke zdravému hubnutí tak, aby bylo udržitelné? A kdy je na místě zvážit pomoc lékaře a farmakoterapii?

Křečové žíly trápí ženy i muže. Prevencí je žilní gymnastika

Křečové žíly neboli varixy trápí až 40 procent žen a 20 procent mužů. Z 90 procent jsou dědičné, objevit se ale mohou v souvislosti s hormonálními změnami, špatným životním stylem nebo věkem. Existuje několik rad, jak křečovým žílám předcházet. Mezi méně známé patří žilní gymnastika.

Rakovina plic: Rozdíl mezi stadii je dramatický

Prognóza pacientů s rakovinou plic závisí především na tom, v jakém stadiu je nádor odhalen. Díky moderní diagnostice a personalizované léčbě mají pacienti s časným nálezem výrazně vyšší šanci na uzdravení.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce