Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Jde to.
Jak se zbavit kyl po porodu? Měla jsem 90Kg a ted mám 65Kg.(6měsíců)
Dobrý den, víte že 1/3 české populace trpí nadváhou či obezitou. Nesmiřte se s kily navíc, ke spokojenému životu je nepotřebujete! Pokud nechcete patřit do této skupiny obyvatelstva, máte možnost s tím něco udělat! Pro ty z Vás, kteří máte vážný zájem analýza kondice zdarma na www.snama.cz/klara/active Po celou dobu snižování nadváhy budete mít svého osobního poradce, který Vám bude radit a pomáhat k dosažení Vaší ideální váhy. Co získáte? Ideální váhu,více energie,vytvarujete si postavu, zlepšíte svůj celkový zdravotní stav a kondici
Je jasné,že samo to nepůjde asi nikdy ,dát dolů nějáké to kilčo,ale vím jak na to ,aby jste pro to udělali jen minimum a výsledky určitě budou.Jestli chcete poradit tak mi napište na maila.Budu se těšit.
Já jsem během těhotenství nabrala 14 kg, které jsem i přes veškerou snahu, sport, diety a blbnutí s dcerkou už nezhubla. Trochu jsem pátrala internetem a naletěla jedné "dietoložce". Pak jsem ale přišla na stránky www.hubnete.cz/extra1, kde mi takový mladý sympatický poradce poradil a po konzultaci jsem se s ním pustila do úpravy jídelníčku a začala jsem jíst podle něho. Za 5 a půl měsíce jsem si zhubla zpět na svou původní váhu a od té doby jsem nepřibrala snad ani deko. A už je to přes 3/4 roku. Můžu opravdu vřele doporučit :-)
Ahoj, já také nemůžu po porodu zhubnout :-( Zůstalo mi asi 5 kilo nahoře. Teď jsem objevila docela fajn službu. Udělají Ti kompletní diagnostiku organismu, složení těla - kolik máš svalů, tuku ap., a pak Ti namíru sestaví cvičební plán a nastaví dietu. Jídlo Ti pak dovezou každý den až domů před dveře, takže Ti odpadá starost s vařením a nakupováním ... Něco to stojí, ale já do toho na měsíc jdu. Manžel mi to dá jako dřívější dárek k vánocům. Dělá to společnost I Feel Well a ten program se jmenuje Medical ...
Ahoj! Pomohl mi zhubnout přírodní prostředek Heparix. Problém s nadváhou nemusí být jen kvůli přejídání nebo sedavému způsobu života, ale také kvůli vnitřním problémům, které nejsou vidět bez vyšetření v klinice. Měl jsem obezitu jater a musel jsem je zachránit, abych mohl zhubnout. Heparix, který usnadňuje práci jater, pomáhá při obezitě a odstraňuje všechny toxiny z těla, doporučuji vyzkoušet, pokud vám také nic nepomáhá.
Ahoj, souhlasím s Adamem, chce to správnou výživu a fyzickou aktivitu. Já nadváhu neměla, ale vyšší váha mě trápila dlouho po porodu. Dostat se zas do formy se mi podařilo až s krabičkovou dietou od Zdravého stravování a pravidelným cvičením. Jedno bez druhého moc nefunguje, tedy alespoň u mě to tak je.
Já jsem teda s kily navíc taky hodně bojovala :( Zkoušela jsem hodně způsobů, jak kila dostat dolů, ale vše zklamalo. Nebo teda... Já jsem zklamala, ale prostě mi to nevyhovovalo, no :( Co se mi nakonec osvědčilo a hlavně, co mi vyhovovalo, to je proteinová dieta :) Díky níc jsem nakonec zhubla a co víc - váhu si držím :)
Přidat nový komentář