Inzerce https://www.lekarna.cz/blackfriday/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=blackfriday

Co s kylama o porodu?

Jak se zbavit kyl po porodu? Měla jsem 90Kg a ted mám 65Kg.(6měsíců)

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
houneska

Jde to.

Veveruska

Dobrý den, víte že 1/3 české populace trpí nadváhou či obezitou. Nesmiřte se s kily navíc, ke spokojenému životu je nepotřebujete! Pokud nechcete patřit do této skupiny obyvatelstva, máte možnost s tím něco udělat! Pro ty z Vás, kteří máte vážný zájem analýza kondice zdarma na www.snama.cz/klara/active Po celou dobu snižování nadváhy budete mít svého osobního poradce, který Vám bude radit a pomáhat k dosažení Vaší ideální váhy. Co získáte? Ideální váhu,více energie,vytvarujete si postavu, zlepšíte svůj celkový zdravotní stav a kondici

Je jasné,že samo to nepůjde asi nikdy ,dát dolů nějáké to kilčo,ale vím jak na to ,aby jste pro to udělali jen minimum a výsledky určitě budou.Jestli chcete poradit tak mi napište na maila.Budu se těšit.

Tamara Koutná

Já jsem během těhotenství nabrala 14 kg, které jsem i přes veškerou snahu, sport, diety a blbnutí s dcerkou už nezhubla. Trochu jsem pátrala internetem a naletěla jedné "dietoložce". Pak jsem ale přišla na stránky www.hubnete.cz/extra1, kde mi takový mladý sympatický poradce poradil a po konzultaci jsem se s ním pustila do úpravy jídelníčku a začala jsem jíst podle něho. Za 5 a půl měsíce jsem si zhubla zpět na svou původní váhu a od té doby jsem nepřibrala snad ani deko. A už je to přes 3/4 roku. Můžu opravdu vřele doporučit :-)

Ivana

Ahoj, já také nemůžu po porodu zhubnout :-( Zůstalo mi asi 5 kilo nahoře. Teď jsem objevila docela fajn službu. Udělají Ti kompletní diagnostiku organismu, složení těla - kolik máš svalů, tuku ap., a pak Ti namíru sestaví cvičební plán a nastaví dietu. Jídlo Ti pak dovezou každý den až domů před dveře, takže Ti odpadá starost s vařením a nakupováním ... Něco to stojí, ale já do toho na měsíc jdu. Manžel mi to dá jako dřívější dárek k vánocům. Dělá to společnost I Feel Well a ten program se jmenuje Medical ...

Adam

Žádné lokální hubnutí. Potřebujete správnou výživu, fyzickou aktivitu a kalorický deficit

Marta

Ahoj! Pomohl mi zhubnout přírodní prostředek Heparix. Problém s nadváhou nemusí být jen kvůli přejídání nebo sedavému způsobu života, ale také kvůli vnitřním problémům, které nejsou vidět bez vyšetření v klinice. Měl jsem obezitu jater a musel jsem je zachránit, abych mohl zhubnout. Heparix, který usnadňuje práci jater, pomáhá při obezitě a odstraňuje všechny toxiny z těla, doporučuji vyzkoušet, pokud vám také nic nepomáhá.

Adriana

Ahoj, souhlasím s Adamem, chce to správnou výživu a fyzickou aktivitu. Já nadváhu neměla, ale vyšší váha mě trápila dlouho po porodu. Dostat se zas do formy se mi podařilo až s krabičkovou dietou od Zdravého stravování a pravidelným cvičením. Jedno bez druhého moc nefunguje, tedy alespoň u mě to tak je.

Luisa

Já jsem teda s kily navíc taky hodně bojovala :( Zkoušela jsem hodně způsobů, jak kila dostat dolů, ale vše zklamalo. Nebo teda... Já jsem zklamala, ale prostě mi to nevyhovovalo, no :( Co se mi nakonec osvědčilo a hlavně, co mi vyhovovalo, to je proteinová dieta :) Díky níc jsem nakonec zhubla a co víc - váhu si držím :)

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

78%
22%
Zatím hlasovalo 164 lidí
reklama https://www.lekarna.cz/boiron-oscillococcinum-1-g-granule-30-davek/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=Boiron_oscillo

Mohlo by vás zajímat

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Strupy v nose

Dobrý den, jsem nachlazený a mám rýmu. Udělaly se mi strupy v nose, kterých se nemůžu zbavit. Je to bolestivé a nevím si s tím už rady. Co bych na to mohl použít, abych se toho zbavil?

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce