Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj, je mi 23 a RS mám dva roky, neboj léky i na tuto chorobu jsou. Já konkrétně užívám třikrt denně BG00012. Je to studijní lék, který se bere třikrát denně po dvou tabletách. Nikdo, až na lékaře ve Švýcarsku neví co tyto tablety obsahují. Ale vzhledem k tomu, že i po ročním užívání těchto tablet jsem opět měla ataku a to dosti nepříjemnou, asi nic zvláštního. Asi nejznámější a nejúčinnější je Avonex. Pacient si ho aplikuje sám, injekčně a nejčastěji do stehna. Nevím kolik je ti let, ale pokud málo (tak do 25) a léčíš se v nějakém specializovaném centru zabývajícím se RS, měl/a bys ses dostat do nějaké studie. Nových léků, které se snaží řešit tuto problematiku je více. No a co se kapaček týče, většina uživatelů Solumedrolu si asi nemůže stěžovat. Pokud je ataka závažná trvá až týden po ukončeí kapaček, než začnou vůbec působit. Chtěla bych poprosit někoho :o) kdo se nejlépe léčí u Sv. Anny v Brně a užívá BG00012, aby se se mnou podělil o své zkušenosti popř. problémy s touto léčbou. Byla bych moc ráda. Mé ICQ je 495876804.
Přidat nový komentář