Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Zdravím všechny lidi, kteří řeší stejný nebo podobný problém. Na jednu stranu mám radost, že je tady tolik lidí se stejným problémem a na druhou stranu je mi jich líto, protože vím jak se cítí. Mluvím o pocení. Potím se v zimě i v létě, na oblečení nezáleží. Částečně za to může asi i stres, tento problém mám hlavně ve spoelečenském prostředí, doma je to na pohodu. Přečetl jsem tady snad všechny problémy a rady. Operace se zdá být jako dobré řešení, ale s mým strachem ze všeho, co vzdáleně vypadá jako doktor to možné není. Taky si myslím, že to je nepřirozený zásah, já osobně bych měl strach. Nejspíš vyzkouším přípravek driclor. Potřeboval bych poradit jak bojovat s pocením obličeje ? Ať dělám co dělám, tak mívám občas návaly potu, při kterých ze mě teče fakt jak z prasete, hodně mi to vadí a nevím co dělat. Co jsem se tak dočetl, tak o tomto problému tady něco je, ale nic moc. Driclor na obličej určitě není. Porsím o rady...
Přidat nový komentář