Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Milá Verčo, já jednoho krásného slunného podvečera šla dát spát mé holčičky a probudila mě šílená bolest hlavy a pomalu jsem přestávala cítit nohy a ruce. Skončila jsem v nemocnici s diagnózou úplnné vyčerpání. Jenže mě to neustupovalo, tak jsem si myslela, protože mám problémy s páteří, že mi pomůže ortoped a ten nelenil a poslal mě k úžasné paní doktorce, ketrá nenechala nic náhodě a poslala mě na všechna vyšetření. Než jsem toto všechno prodělala seznámila jsem se i s možností RS a po magnet. rezonanci byl jeden příznak ložiska asi 4. Paní doktorka vyjednala ihned Prahu neur. kliniku na Karlovu nám., kde jsem včera byla. Můžu říci lepší zacházení i můj strach s lumbální punkce je ten tam. Já i když to ještě nemám potvrzené se stím začínám smiřovat a mohu říci, že takových lidí je jen otevřít oči a kouknout se okolo sebe. Nevěděla jsem to, ale po tom co jsem se zmínila, tak už jich znám za tu chvilku spoustu. Věřím že na mrcha nevyhraje a veřte že je to také hodně o pohodě,klidu. Přeji hodně štěstí. Katka
Přidat nový komentář