Vážená paní, Z jakého důvodu syn to svinstvo užíval? Byl to skutečně důvod? Trpěl syn prokazatelně vážnou duševní chorobou? Jelikož to co popisujete je přesně můj případ a pokud to tak je, musím vám říct pravdu... Neumím si představit jak se těch léků má někdo zbavit když je užívá rok, natož 3.. já jako naprosto zdravý člověk, užíval podobný mix léků necelé 3 měsíce.. a u mě nastaly stejné potíže jako u vašeho syna, jsem i podobného věku.. třes extrémní, dále akatazie, přibral jsem 21kg.. a začlo mi být z těch léků zle.. já to zvládal 3 měsíce.. váš syn odolával 3 roky.. Já po 3 měsících. Rok a půl trpěl jak kůň, doslova jsem balancoval mezi životem a smrtí. Tyto léky prakticky nelze po delším užívání vysadit. Jen velmi opatrně a stejně výsledek je nejistý.. Já vím co jsem zažil. Pokud váš syn zažil totéž, není se čemu divit. To peklo co předtím zažil si málo kdo umí představit. Vy za nic nemůžete, vy jste stejná oběť jako váš syn, nebo jako já, ovšem já jsem jedním z mála, ne-li jediným.. který se těch návykových chemických kazajek zbavil bez následků.. ale než se dostavilo malé zlepšení trvalo to rok.. Nespal jsem, nejedl sem, a nálada jak na houpačce, deprese úzkosti, strach agrese.. tohle málo kdo vydrží, tak se při těch stavech z vysazení umírá. A to že syn začal užívat drogy, mohlo být i nemuselo špatně. Paradoxně, mě z těch stavů z vysazení, pomohla vaporizace marihuany, a později pervitin, jelikož už jsem to nezvládl, rok jsem byl zcela vyřízený, to si neumíte představit, a myslel jsem že to nepřežiju že to nikdy neskončí, myslel jsem že mám trvale poškozený mozek, bylo mi tedy vše jedno a začal jsem fetovat.. Hned jsem si všiml, že perník mě prostě čistí! Urychluje to mozkové uzdravení, začal jsem velmi opatrně mikrodávkou, hodně to semnou cvičilo, problémy z vysazení se ještě zvýraznili, ale už další den jsem cítil že jsem na tom lépe, každou další dávkou pervitinu to bylo lepší a lepší, až jsem se do půl roku zcela zotavil. Tím nechci nikomu tohle radit. Takhle to funguje u mě, jsem atypický případ a pervitin užívám již 15 let jen s jednou neplánovanou pauzou dnes užívám o ještě půlku menší dávku než předtím.. No čas nevrátíte, a máte naprostou pravdu že si tu bolest neumím představit, mě totiž k smrti děsí jen to pomyšlení na něco takového.. proto nemám děti ani je neplánuji, teda pokud se nějakým zázrakem nedostane k alespoň 10M korun, lépe dolarů :D tak nehrozí potomek. Bych byl na nervy.. a nakonec vidím jak většina okolo dopadá s děckem na krku.. nene to není nic promě... Jinak tím vším chci říct, že váš syn v tom mohl být zcela nevinně a stal se obětí naprosto zvrácených psychiatrů, kteří často jen divoké a temperamentní jedince, psychicky likvidují a sami si nalhávají jaká to je pomoc. Navíc jsem zažil něco, co bych mě ani ve zlém snu nenapadlo. Nikdo nemá tušení čeho jsou psychiatři schopni.. možná ani mě to zcela nedochází..
Přidat nový komentář