Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ja jsem zavisly jiz dlouhodobe na alkoholu 12let...je mi 32let. Vyzkousel jsem pres 50 druhu drog snad i nove synteticke, mefedron, pentedron, 3-mmc atp, z nichz vetsinou jen 1x bo parkrat, experimenty, akce, ale osudnym se mi stal alkohol. Jiz 3x jsem byl v lecebne, ted po 4x, tam podavaj pri mirnejsim piti placnu 7 piv denne o vikendu vic. Stacilo nasadit na 3dni diazepam 3x denne a pak stop! V lecebne. Clovek z toho krasne vypnul aniz by se potil 4dni v posteli jen kvuli povikendovymu navyseni a nasledne snizovani na polovicku. Abstinoval jsem nejdyl pul roku, zkousel trezalku, asvagandu, damianu, sisaka bajkalskyho atp. zil jsem, ale zivot byl suchej a nudnej i po delsi dobe abstinovani. Zvladal jsem vic veci a nedelal prusery jak na alkoholu, ale porad jsem mel depresi lehkou. Piti se v poslednich letech tak navysilo, ze jsem pil uz vodku litr denne nebo 4l vina denne a hrozne rychle se to rozjelo. Parkrat jsem vyabstinovaval sam pomoci rivotrilu. Ale abstinoval jsem mesic a pak jsem se jen lehce dotknul alkohol a byl jsem zpet az jsem skoncil v nemocnici, kde jsem schytal epileptak, delirium tezky, mel jsem pry stesti, ze jsem neumrel. 2mesice lecby a jen jsem si chtel dat jedno pivo, skoncil jsem u litru vodky denne zase. V tehle pripadech mi davali 60mg diazepinu prvni 3x dny, pak 40mg a nasledne snizovali po 2,5mg denne. Po 3tydnech mi to vysadili, po tydnu jsem mel pekny abstaky, dezorientace, schizi z lidi se kteryma jsem se predtim bavil, lehky halucinace, podrazdenost na zvuky. Ted si znova prochazim snizovanim 4x lecba, 1mesic silenyho piti, snizili mi to rychleji a vysazujou ze me nechavaj 3dni na stejne davce diazepaminu. Tentokrat udelali vyjimku po minulym delirku a nasadili mi diazepam kdyz jsem mel jeste 1,5% coz se normalne vubec nedela. Vyhnul jsem se deliriu jen tak tak, v obouch pripadech jsem mel 6%. Ted beru po 3tydnech 2,5mg diazepaminu, je mi dobre a funguju normalne. Budu mit zase abstak pekny protoze me nic nedali. Mirtazepam jsem mel chvili pri prvni lecbe, jinak me nechaj uplne bez leku a ja to pak nezvladam q napiju se po case. Myslim si, ze po takovehle dobe a mnozstvi co jsem vypil nebude jina moznost, nez brat maly mnozstvi diazepaminu, nebo rivotrilu uz porad. Sam primar mi dneska rekl, ze se uvidi jak na tom budu az budu 2mesice strizlivej a po mych zkusenostech ze mi uz do konce zivota napise diazepam. Lepsi prozit 20let dobryho zivota a byt v pohode, nez se 30let trapit a zazivat nudny zivot. Je mi porad lip i pri tom vysazovani kdyz v sobe neco mam, nez kdyz dlouhodobe abstinuju. Ja uz jsem si znicil zivot asi nevratne. Je mozny, ze by se to vice srovnalo po 2letech. Jspu ale zkusenosti lidi v podobnym veku, ze je to po 2letech jeste horsi nez po pul roce abstinovani, asi muj pripad, tak proc se snazit. Bylo mi dobre kdyz jsem pil 6-7 piv denne v prubehu dne. Bohuzel to nezvladam jiz tuto davku udrzovat. Asi to skonci 2,5mg - 5mg diazepaminu na noc po cely zivot, je mi tak fajn, na alkohol nemam chut pac zvladam lip vsechny situace a normal se bavim aspon s lidma. Jsou lidi, kterym pomuzou bylinky, zdrava strava, meditace nebo lehci prasky, jsou ruzny druhy problemu a je jich tolik ruznych pricin, ze se to musi fakt odborne a dlouhodobe sledovat a resit, ta odbornost doktoru a v lecebnach nekterych je nedostatecna. Proto hned doktori predepisou benzaky a je klid, chvili, nemaj cas to resit, odbornost, prostor, vlohy a je nas tolik, ze i na lecebny se ceka 3mesice i pul roku. Mimochodem clovek, co bral 15let heroin a od 17let pernik, ted je mu 58let...tak rikal ze na benzakach je horsi odvykaci stav jak na heroinu a vlastne i alkohol je smrtelnejsi pri odvykani. Prekvapil me, jak je chytrej na to co profetoval, mel pry aj jizdu ze mel po byte 15tis injekcnich strikacek. Kamos mel max 600x mi obcas nejakou dal, 2x do roka si dam treba pernik, na tom neni fyzicka zavislost. Je to zajimavy svet drog a ruznych stavu a jak telo pracuje. Jak se rika vseho s mirou, lepsi pro me proste brat jeden prasek, nez se uchlastat k smrti. I za cenu megazavislosti.
Přidat nový komentář