Trápí vás střevní potíže, nadýmání nebo křeče v břiše? Možná patříte mezi 13 % české populace, jež se potýká se syndromem dráždivého tračníku neboli IBS. Na první pohled nenápadné projevy jsou často zaměňovány za běžné zažívací problémy, které časem zkrátka odezní. Ve skutečnosti však syndrom může přetrvávat celé roky a výrazně ovlivňovat kvalitu života – od každodenního fungování až po psychickou pohodu.
Dobrý den, co se týče zvýšené teploty, tak jsem řešila obdobný problém. Byla jsem po nemoci (zánět průdušek) a užívala jsem dvoje antibiotika, přesto mi ale odpoledne naskočila teplota k 37,1 až 37,2 s tím, že jsem ale žádné jiné obtíže (kašel, rýma, bolest) neměla. Dnes jsem byla na sedimentaci, která proběhla bez problému a doktorka se k zvýšené teplotě vyjádřila tak, že pokavad se nepohybuje nad 37,5 není co řešit. Teplota prý celý den kolísá stejně jako krevní tlak, nejvíce i po jídle. Proto se není v tomto směru čeho obávat, když to není doprovázeno dalšími obtížemi. Přesto bych ale doporučovala krevní testy. Přeji brzké uzdravení.
Přidat nový komentář