Ja mam neco podpobneho jiz delsi dobu. Nejaka kombinace symdromu vyhoreni a atypicke deprese, drive jen dysthimie. Vyzkouseli na mne smad pres 8 riznych leku i kombinaci, protoze na tento stav AD tak dobre nezabiraji. Z mnohych mi bylo i velmi zle, ci se mi stav zhorsil, ale vydrzela jsem to s nadeji ze to do mesice ci dvou polevi. Z toho co mi zabralo byl Wellbutrin 150, ten me tak trosku nakopl, tot vse, ale pomohlo mi to v praci, mela jsem pak takove vlny vykonnost nevykonnost, ale i za to jsě byla vdecna. Po nekolika dlouhych letech uzivani se mi ale zvysila nervozita, napeti a uz mi to nepomahalo a neumela jsem vypnout, zvyseni davky nepomohlo. Ale pomahal mi nejdele. Pak mi trosku s mensi nervozitou, vic klidove zabral Amisulprid Mylan (50-150) v kombinaci s Lamotriginem, akorat z toho druheho jsem se po dvou tydnech vsude osypala tak ho skrz alergii dal nemohu uzivat. Zel ale bez te kominace to uz nebylo moc ucinne a hodne jsem rychle pribirala na vaze. Posledni objev je prave Aurox beru 450mg az 600mg a mozna neni nejak vyrazne efektivni, ale aspon trochu ma postavi na nohy k aspon zaklademu zivotu a nemam z neho ziadne neziadice ucinky, jakobych nic nebrala. Pak uz to chce asi sebeduveru (portal vydal dobrou knizku o pocitech vlastni hodnoty i jako e-knihu), dobre vztahy, ktere vas nevysavaji a i vam neco davaji, pravidelnou relaxaci (mam v mobilu aplikace s hypnozami), lehke cviceni jako jogu, pilates, plavani, prochazky v prirode a doprat si trochu delsi klid a sebelasku sama od sebe. A tak ruzne dle vlastnich potreb, dobry je i psycholog, kdyz je dobry :), vira, motlitba, meditace s Bibli, atp.
Přidat nový komentář