Dobrý den, už 3 měsíce od konce srpna trpím velkými bolestmi levého ramene. Jsem navíc diabetik na inzulínu a bolest je opravdu nesnesitelná. První jsem navštívila ortopedii kde mi udělali snímky a lékař řekl, že to na operaci nevypadá, že je sice trochu chycená krční páteř na které jsou menší srůsty, ale že vidí problém v rotátorové manžetě na rameni, ale že to zkusíme rozcvičit Byla jsem mu vděčná, že mě nežene na operaci, ale také jsem od něj žádný obstřik nedostala. Předepsal rehabilitaci. Tu jsem absolvovala měsíc s individuálním cvičením a endomedem( elektřina). Bohužel po měsíci je výsledek téměř nulový. Z dostupných léků jsem brala jako první ibalgin 400 -3 x denně, a na uvolnění svalstva Dorsiflex. Dělala jsem si teplé zábaly , a stříkala si na rameno vařící vodu ( hlavně v noci ) vstávala jsem i 5 x za noc . Pak mi nasadila praktická lékařka Aulin ale jen na 14 dní, ten mi ale také nepomohl. Znovu mi rehabilitační lékařka doporučila brát ibalgin společně s paralenem 2 x denně, prý kvůli zánětu. Pracuji jako sekretářka v kanceláři, poradili mi, že si mám nechat předepsat Surgam. Nevím jakou to má účinnost. Mám už strach z tolika prášků, zda mi to nemůže uškodit na játru. S rukou do strany hýbat stejně nemohu, bolí to opravdu hodně a před sebe ji zvednu jen do polohy rovné, ale nahoru ji nedám. Bolí mne to od ramene k celému lokti. Už jsem si jako diabetik zažila opravdu v životě moc lékařů a všeho možného , ale prosím Vás někoho o radu. Poraďte mi co by mi tak nejvíc zabralo na ty bolesti, třeba existují nějaké speciální léky , nemůžu se otáčet a spát, strašně moc to bolí. Je možné, že něco dělám třeba špatně, že místo teplých obkladů se mají dávat ledové obklady, opravdu nevím... četla jsem sice podobné příběhy na netu, ale každý to máme nějak jinak. Napište mi někdo co si mám nechat napsat, co by mi pomohlo nejvíce, prosím, operaci se chci moc vyhnout. Nemohu si to z pracovních důvodů dovolit. děkuji všem za radu.
Přidat nový komentář