Vážení spolutrpitelé. Mám psoriazu již od padesátky a je mně již šedesát, Když mně lékař řekl, že to vyléčit neumí,tak jsem odešel a nikdy jej již nenavštívil,zvláště proto,že jsem se potkal v čekárně s pacienty léčenými i déle, než jsem lupénku měl já sám a viděl jsem výsledky těch smradlavých mastiček. Lupénka se mně rozšířila tak, že jsem měl velká ložiska na loktech, holeních a zádech. Potom se mně lupénka začala šířit z vlasů do čela a to bylo pro mne zlé, protože jsem muzikant a musel jsem tu skvrnu pracně začesávat aby nebyla vidět.Jenže potom došlo k autonehodě a já jsem tím místem na čele rozbil přední sklo a ejhle, lupénka s tohoto místa zcela zmizela a čelo mám čisté. Mluvili jsme o tom se sestřičkou v nemocnici ,která měla také lupénku a ta si vzpomněla,že i jí po odřenině na koleně ložisko lupénky zmizelo. Takže tudy by mohla vést jedna možná cesta,ale kdo si sám navodil úraz a poškozoval sám sebe.Možná by to mohl provádět lékař, ali ti smí používat jen schválené metody, takže tato cesta je pasé. Jsem však diabetik a díky cukrovce mne postihl problém s nohama - polyneuropatie. A opět lékařřekl, že to nejde vyléčit. A tak jsem dle svého zvyku skoušel možné i nemožné abych ty bolesti a brnění zmírnil. Napadlo mne užít studeného obkladu a abych nezamáčel povlečení v lůžku, obalil jsem to dekou, takže vlastně vznikl Priznicův zábal. Bolest a všechny příznaky polyneuropatie začaly mizet,ale začala mizet i ložiska lupénky a to zcela a bezezbytku. Dnes již na holeních lupénku nemám a pokožka je v těch místech hladká a přirozeně hydratovaná. A tak těmi zábaly likviduji jedno ložisko za druhým a těším se,jak budu v létě chodit před lidmi v plavkách aniž bych se styděl za ty ošklivé fleky,protože jich již nebude. Ta zmíněná zdravotní sestřička již to praktikuje také a když zlikviduje další ložisko,píše mně E maily plné radosti. Chce to však ty zábaly opakovat .Já jsem si je dělal vždy před spaním a sejmul jsem je až ráno (takže došlo k zapaření) a než ložiska zmizely zcela, trvalo to skoro měsíc,ale faktem je, že v těch místech se nová ložiska již netvoří. Pro mne je toto velmi efektivní léčba a navíc je zcela zadarmo.
Jen ze zvědavosti bych se rád dozvěděl, zda to někdo z vás skusil a jaký byl výsledek. Ublížit si tím nikdo nemůže a myslím si (nejsem lékař) že vlastně jde pouze o vyvolání prokrvení těchto míst a hydrataci ,což k vyléčení docela postačuje. Psát o výsledcích můžete na mojí E mailovou adresu. Poznáte li stejnou radost jako já, budu ji mít s vámi.
Přidat nový komentář