Zdravím všechny co chtějí zhubnout.Chtěla bych vám poradit,prášky ani nějaké nápoje vám zhubnout nepomůžou,nepomůže ani igelit co si dáte kolem pasu a nic neděláte.Jestliže chcete zhubnout,musíte makat a to hodně,protože bez práce nejsou koláče,znáte to.Jedna věc je nejíst a zhubnout na váze a druhá věc je zpevnit si svaly.Protože svaly vám spalují tuky po celý den a když nebudete jíst,ztrácíte svalovou hmotu a je to v háji.Nejlepší radou je cvičit,cvičit,cvičit a cvičit!!Musí z vás lejt pot,musíte cítit jak se ty špeky rozpouštějí.Má se jíst 5krát denně(snídaně,svačina,obě d,svačina,večeře) a po malých množstvích,jako jídlo samozřejmě počítáme i ovoce a zeleninu nebo kakao.Takže když budete jíst málo ale často a přitom cvičit,výsledek se 100% dostaví.Znám to,držím nějakou dietu co se mi zná celkem v pohodě,zhubnu ale zase to zpátky přiberu.Poučila jsem se a ted jím po malých porcích(5krát denně) a každý den cvičim.Výsledek je opravdu znát.Je zdravé zhubnout 1-1,5 kg měsíčně.Hlavně to nesmíte vzdávat,trpělivost přináší růže :-) .Ještě znám úžasnou knížku na hubnutí-posílení svalů, je teda spíš pro ženy ale myslím že i muži by si tam dokázali najít cviky.Jemnuje se: Bodytrainer Břicho,Pás a Boky a napsala ji Sabine Letuwniková.Je to úžasná knížka,neváhejte a kupte si ji.kdo by nesehnal,napište mi na mejl
([email protected]) a já ji naskenuju a pošlu na mejl.ještě je dobré běhat nebo jezdit na kole(rotoped nebo orbitrec),plavání.Jakékoli dotazy mi pište na e-mail.Úspěšné hubnutí!!! :-)
Přidat nový komentář