Zdravím všechny bojující s PD. Rád bych se podělil o mou zkušenost s léčbou – nyní naštěstí úspěšnou. Hned na úvod bych rád napsal, že jsem PD začal trpět cca v 18 letech (nyní 23), asi v nejhorším období pro mladého kluka. Měl jsem obrovské výsevy kolem úst, ve vlasech a na zádech. Hlavně kolem úst to bylo hrozně odpuzující a bolestivé. Prošel jsem 4 kožními ordinacemi, než mi pomohl pan doktor Vacík s přípravkem Ozonid, který dováží a sám prodává. Neděste se – zpočátku jsem také nevěřil -, lahvička smradlavého ionizovaného olivového oleje za 130 Kč má pomoct, když jsem předchozích 5 let jedl antibiotika, mazal mastě, vodičky, zkoušel přírodní i velmi drahou kosmetiku řádově, vařili pouze z biopotravin – v té době léčba stála přes 10 tisíc Kč a bez efektu. Byl jsem v šoku, když po týdnu užívání PD téměř zmizela, zbylo pouze zarudnutí, ovšem nové vřídky a pupínky nevznikaly. Za další týden začalo mizet zarudnutí a zůstala pouze pigmentace, které se nyní začíná sjednocovat a mnoho lidí by neřeklo, že jsem se ještě před dvěma měsíci styděl chodit mezi lidi a mé sebevědomí v podstatě neexistovalo.
Měl jsem pro kožní vždy sepsáno, čím jsem se už léčil – pouze pro ilustraci:
ATB: Dalacin C, Deoxymikoin, Azitromycin, Augmentin, Klacid, Entizol, Aerius a další léky proti alergii
Vodičky a masti: Dalacin, Eryfluid, Kortikoidové masti, Imazol krémpasta, Ichtamol pasta, Jarischův roztok – v podstatě vše bez efektu
Kosmetika: LR , Saloos, Bioderma, přípravky s Aloe Vera (90% gel), Colostrum direkt – pro zlepšení metabolismu, krémy a gel s vysokým obsahem Aloe Vera a propolisu
Nic z těchto přípravků nepomohlo, pouze mi stále více ničili střevní mikroflóru, žaludek a kůže byla neustálými experimenty také zcela zničena. To co dokázal tento Ozonid je až malý zázrak. Pokud jste zkusili vše jako já a nic nepomohlo, rozhodně doporučuji ho zkusit, v zoufalství člověk zkusí vše :) Více informací a kontakty na pana doktora najdete na http://www.koznicaslav.cz/ozonid.php, případně v referencích.
Hodně úspěchů v boji s touto nepříjemnou a kvalitní život ničící nemocí.
Přidat nový komentář