Ahojky. Týjo, nevěřila jsem, kolik lidí má tento problém, s bráchou jsme na tom stejně. Mytí rukou, driclor, vichy proti poceni, dubova kura - nic nepomaha. Taky jsem zoufalá. Naštěstí mám přítele, kterému to nevadí, ale když mám někomu podat ruku, tancovat s někým nebo když píšu na papíry, je to trapas. Nejhoeší je, že je to začarovaný kruh. Snižuje to sebevědomí, člověk se tím velmi stresuje a nervy se tím nikdy nevyléčí, když jsou takto bombardovány... Když tu čtu o operaci, začínám o ni přemýšlet. Škoda, že není cesta bez vedlejších účinků. :-( Ale mám 10 let po operaci očí, kdy byl můj typ zákroku teprve v plenkách. Operace se nepovedly ideálně, stačilo, kdybych těch 8-10 let počkala. Teď už se výzkum dostal dál a operace se řeší jinak, lépe. Ale stejně jsem ráda, že jsem tu operaci podstoupila. Mé problémy se i tak minimalizovaly. Ty roky čekání na operaci, by mi akorát ještě dále snižovaly sebevědomí a já bych se dál zbytečně trápila.
Někdy si říkám, že by možná stačily i injekce proti pocení do rukou, i když efekt je jen na půl roku. Třeba by si člověk zvykl za půl roku na nepotící se ruky tak, že by si tím komplex vyléčil a už by se ani nadále potící efekt nervově nevyvolával. Ale nevim...
Přidat nový komentář