Ahoj všichni, mám zhruba stejný problém jako Dyer, Matthew a další. je mi 23 a s vousama to taky není žádná sláva. Někdo sice říká "buďte rádi že se nemusíte holit" a jiné rádo-by uklidňující rady, ale kdo je v mé situaci, moc dobře ví o čem mluvím. Už delší dobu se zajímám o tuto problematiku a snažím se jí i aktivně řešit. Na internetu toho moc není, sem tam nějaká diskuze, ale v zásadě nic co by nám pomohlo. Jako první krok k vyřešení mého problému jsem zvolil tribulus terrestris, který má zvyšovat hladinu testosteronu, ale žádného uspokojivého výsledku jsem se nedočkal. Na růst svalů je to asi to pravé, ale na vousy ne. I když to může být individuální, na mě to nepůsobí, na někoho jiného možná ano. Časem jsem se dočetl o přípravku Neocapil. Užívám ho asi půl roku a překvapivě to bude pro mě asi to pravé. Používá se na růst vlasů, tak já to zkusil na vousy a musím říct, že za ten půl rok určitě pozoruji změnu. Není to sice tak jak bychsi představoval, ale je to viditelná změna. Občas jsem četl o negativních účincích Neocapilu, věřím, že nějaké jsou, ale já na ně netrpím. Myslím, že je dobré kombinovat neocapil s Biosilem plus nebo něčím jiným na posílení vlasů a nehtů. U mě tato kombinace do určité míry (chtělo by to víc a hustěji) funguje. Netvrdím, že to bude fungovat i u vás, každý jsme jiný, ale zapokus to stojí. Ani já ještě nejsem úplně spokojenej, proto budu zkoušet další a další věci, které mi pomohou k vousům po jakých toužím. Bohužel nemůžu říct, že se mi to povede, ale snažím se proto něco dělat. Přeji všem klukům s tímto problémem hodně zdaru a dlouhej vous. Pokud by si o tom chtěl někdo pokecat nebo poradit nějaký jiný způsob, klidně pište. Petr
Přidat nový komentář