Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.
Mohu potvrdit, že to funguje. Tělo si prostě pamatuje. A tak ví, že každý tři hodiny dostane, a tak spaluje jak vzteklý. Je dobrý zařazovat "čím dál zdravější jídla", ale netlačit moc na pilu. Nesmíte se šidit, je nutno si i pochutnat. Strava musí být pestrá, je dobře ji obohacovat i o méně obvyklé potraviny (mořské řasy, přírodní ořechy, oříšky semínka kromě buráků, naklíčený semínka a natě...). Až si na tenhle způsob stravy tělo zvykne, nebude chtít ani nic změnit. A pokud vás začne honit mlsná na něco nezdravýho (třeba dortík), zkuste trik mojí dcery. Nedá si ho hned, ale hodinu počká. Když jí chuť nepřejde, tak si ho prostě dá a pochutná si. ALE, dá si kousek a nedělá to často. Je štíhloučká a cvičením získala i perfektní postavu.
Přidat nový komentář