Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
mne také .. sice jen asi 2 cm2 ..ale i tak je mi to záhadou.. u lékaře jsem zatím také nebyl :I
Dobrý den,prosím o radu.Během pár měsíců se z mé tváře ztratilo asi 9cm2 vousů.Žádné změny na pokožce nemám,ani žádné pálení nebo svědění.Jen jsou pryč vousy.Nevím zda navštívit lékaře,zda-li je to trvalá změna.Děkuji
mam uplne stejny problem, ktery zacal neznatelnym centimetrovym loziskem pod bradou a postupne se rozsiril podel celeho krku a stoupa na bradu.. u dermatologa jsem s tim take nebyl, dost pochybuji, ze by to krome chaotickych pokusu prineslo valny vysledek. obecne co se vlasu a vousu tyka, toho lekari vubec nadelaji pramalo. rozhodne je ale zajimave, ze vypad neprobiha rovnomerne, ale siri se z jakehosi epicentra. za zminku pak stoji, ze se tyka pouze tmavych a zrzavych vousu, ostatni zbytek zustava bez pigmentu, tedy bily. osobne jsem toho nazoru, ze v teto fazi uz neni zadouci takovy stav nejak stabilizovat a mohu si jen prat, aby vousy casem vymizely zcela. pokud mozno co nejrychleji. alespon se nebudu uz muset holit.
Přidat nový komentář