Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Víte někdo, co je to za nemoc? Jak se projevuje? Jaké má následky?
Víte někdo, co je to za nemoc? Jak se projevuje? Jaké má následky?
Dobrý den, chtěl jsem se co to je za nemoc ,když mně vyoperovali glaukom a poté mě šíleně bolí hlava buď to špatně vyoperovali nebo to mám chronický, tedy vážně nevim prosím pomozte mi.
Zdravím. Otec má vodu na plicích a já bych se rád zeptal jestli je toto onemocnění léčitelné? A jakými prostředky? Velice moc děkuji za odpověď
Taky nevim kde mam hledat odpoved asi jsem taky vul ale melo by to byt lip vymyslene ty odpovedi,co jsem nasla tak je jen reakce a myslim ze se sem diva clovek ktery,hleda pomoc a kdyz uz ta stranka existuje tak by take pomoct mela!!!
Ahoj Lenko, moje známá měla ten samý zdravotní problém,tvořila se jí voda na plících.Tento zdravotní prblém ji velice omezoval na jejím aktivním životě. Náhodou jsem objevila přírodní produkty ,které jsou zázračné! Na mou radu moje známá začala prodikty užívat, voda z plic odcházela a postupně se začala kamarádka uzdravovat. Pro více informací piš na meil: [email protected]
Přidat nový komentář