Dobrý večer Jaroslavo , taky jsem na vás myslela , když jsem nastupovala , že tam někde cvičíte na rehabce :-) . Ano jsem už víc jak týden doma a zatím dobrý .Souhlasím s vámi pan docent je prostě jednička, skvělej .... no dalo by se pět ódy dál ,opravdu . Operace i když byla komplikovaná dopadla skvěle , tvala 5 h , pak na JIP - NIC MI VŮBEC NEBOLELO ,dávali mi injekce , opravdu bolest žádná , ve čtvrtek překlad na pokoj , i tady péče výborná , dávají pořád injekce od bolesti, pak už tabletky , ale ke konci jsem je jíst ani nemusela , neboleleo mi nic . Akorát jediná komplikace, že noha po štěpu byla slabá a jeden se mi v ní něco podlomilo a já na ni nemohla ani stoupnout, ale zase kupodivu všech doktorů mi to nebolelo jen prostě nechodilo , musela jsem o berličkách :-) a proto jsem tam byla o 3 dny navíc , teď už se snažím bez nich, noha je dobrá ,jen to cítím trochu ten kloub kde byl odebrán štěp, ale to je asi normální . Pan docent za mnou chodil na pokoj i na JIP, ptal se jak se mám, jak se cítím , je to prostě opravdu PAN DOKTOR . Já jsem byla spokojená , nic mi nebolelo a nechybělo a ještě jsem ty hrozné mrazy přečkala v teploučku . Ve čtvrtek mi pan docent vytáhne steh z krku , to musí dělat jen oni , ostatní stahy už mám vytáhlé. .Dnes už mi napsali vycházky tak už můžu na déle ven , to je super aspoň mám pohyb :-). Kdyby jste ještě něco vědět klidně se ptejte :-) . Jak vám pomáhá rehabka , je to lepší ?? Krásné dny Marcela
Přidat nový komentář