Zdravím, už jsem si přečetla hodně příspěvků v diskuzích, někteří jsou proti a někteří pro, je to jak u všeho ostatního - jeden je s určitou značkou mobilu spokojený, druhý na ni nadavá. Já mám nadváhu i obezitu v rodině, takže mé stravovací návyky nikdy nebyli nejlepší a i když jsem se snažila zhubnout, nikdy mi to nešlo, jelikož jsem měla slabou vůli a hned zase spadla k návykům rodiny. Dokonce i když jsem si změnila jídelníček a vydržela u něj, tak sice nějaké to kilečko bylo dole, ale toť vše. Co se týče cvičení, tak jsem chodila do posilovny, ale můj týžený viseled se nedostavil. Navíc jsem byla pořád unavená a už bylo jedno jestli se stravuji zdrave nebo ne. Taky jsem začala mít zravotní problémy, kterými se může chlubit (ironicky) celá má rodina. Potom mi nabídli práci jako výživový poradce, později jsem zjistila, že jde o firmu Herbalife. Nabídka mě velmi zaujala a né jen proto, že slibovali vysoký přivídělek, ale protože pokud to opravdu funguje, tak bych mohla pomoct i rodině. tak jsem se zaregistrovala. Když mi řekli, že mám produkty vyzkoušek na sobě, dívné mi to rozhodně nepřišlo, jinak by to bylo jako doporučit věc, o které víte jen to, co tvrdí někdo jiný. Tak jsem je začala užívat. Po týdnu jsem spozoravala více energie, což mě potěšilo. A i když bylo mím hlavní cílem (co se týká mě) zhubnout, nehrnula jsem se do toho hned, nejdřív jsem se chtěla hezky pročistit, hubnutí pak, díky i koktejlu, jelikož má míň kalorií než normální strava, přišlo sama. Samozdřejmě jsem změnila i stravovací návyky, zvýšila pitný režim, ale bez HL bych to nejspíš neudělala. Taky si můžete všimnout, že co se týče cvičení, tak jsem se o něm zmínila puoze v době před HL. Já jsem neuvěřitelně líný člově a jsem ochotná si to o sobě přiznat, takže cvičení jsem se úspěšně vyhýbala 4 měsíce, a i přesto jsem zhubla 8kg, pak hubnutí přestalo. Takže jen díky detoxikaci, změně strvovacích návyků,zvýšení potného režimu (dříve do 1l/den, teď 3,5l a víc) a taky buněčné výživě jsem dokázala zhubnout. Takže ať mi lidi netvrží, že se po produktech nehubne. Už jen tím, produkty tělo pročistí zhubnete, ale to je u každého jinak. Když jsem překonala lenost a začala i cvičit, protože jsem ještě nebyla spsokojená, kila šli opět dolů a začala jsem se i hezky formovat. Takže produkty fungují. Co se týče distributorů, já osobně znám lidi, u kterých bych řekla, že to opravdu dělají jen pro peníze, ale nadruhou stranu, znám i takové, kteří chtějí lidem pomoct. Co se týče mě, nejspíš v tomto oboru přestanu pracovat a to z prostého důvodu, nemám pro tuto práci vlohy. Jako někteří, taky z příjmů prodeje produktů nejsem natšená a nezvládám platit nájem a školení, ještě k tomu cestu do studia a všechno kolem, ale na rozdíl od odtatních nesvádím vinu na druhé. Prostě mám brzdy v komunikaci, nejsem schopná to lidem vysvětlit tak, aby tomu porozuměli, za to ale nezačnu napaadat ostatní lidi a firmu, že mě to nejde. I když možná přestanu být distributorem, nepřestanu užívat produkty od firmy Herbalife, protože se po nich cítím lépe, tak proč to měnit. A pro ty co sempsali, že se mají produkty užívat místo chemických léků, to není pravda. Léky může člivěku vysadit pouze lékař, distributor ne. Když si pročistíte a dovyživíte tělo, doktor Vám ty léky vysadí sám, protože už nebudou potřeba. Jedno by jse si všichni měli uvědomit, léky řeší příznaky - bolesti hlavy, tlak . . . - ale neřeší příčinu. Pokud někoho můj článek nějakým způsobem pohorší a bude mít potřebu na něj reagovat, prosím slušně, já jsem taky neměla za potřebí někoho urážet, takže předem děkuji, přeji příjemný zbytek dne :)
Přidat nový komentář