Gratuluji k novému kroku do světa,sama jsem měla podobné zkušenosti se všemi možnými produkty všeliakých firem a dnes?starám se o kulturisty a teda poviim vám že někteří jsou pěkně natvrdlí,mám na programu maminu,pár dětí nějaké lidičky na hubnutí i na přibrání aj rodina se sama pustila do programů klientům se denně věnuji,pomáhám jim změnit stravovací návyky,odnaučuji kouřit,špatně jíst učim je hlídat si vitamíny,minerály,aminokysel iny,vlákninu,bílkoviny aj včetně éček,zjištuji historii potravin ta je u některých kusů velmi zajímavá,děláme pro ně různé akce,výlety ,klientské dny,den otevřených dveří nějaké to cvíčo máme tu pro ně aj kartářku nebo numeroložku a spoustu zajímavých aktivit,která firma ozkoušená,atestovaná,patent ovaná,rozšířená v 67zemích světa s 6-ti mil.momentálními spokojenými klienty s 25letou praxí vám dá takový servis,pokud máte dobrého výživového poradce nebo distributora s dlouholetou praxí tak se vám memůže stát že budete neúspěšní,není pravda že to lidi nechtěj lidi už vědí že potřebují pomoct jen se koukněte do své rodiny kolik z vašich nejbližších třeba babiček má třebas 10-15-20let léky proti vysokému tlaku,cholesterolu,ucpanách cév a já neim čemu všemu možnému..a vyléčili se?Léky jsou potřeba o tom ani slovo,ale zajímalo by mě kolik z vás co ví o lékách a neatří mezi lékaře,zná spoutu lékařů kteří to papkaj a proč?protože oni vědí i backham to ví aj těch sportovců je vela a vědí že jim to pomáhá mají výborné výsledky....něco vám povim když si před vás stoupne 12 holčina se 152cm a 76kilama s pláčem že ji doktor posílá do ozdravovny na hubnutí a dává jí přísné diety a ona stále nabírá díky jojoefektům a vůbec nebere v potaz že to dítě ani nesmí držet dietu že to do vývoje může přinýst otřesný výsledky(také prineslo po 5letech u tohoto lékaře má holčina vysoký cholesterol bere na to 2prášky denně,má náběh na cukrovku a zanešené žíy,spoustu alerdií a virážky ).ta holčička stála předemnou,odešla odemně s tím že zaprvé změní lékaře,mamina se po měsíci na zdravé stravě rozhodla mi naprosto důvěřovat a koupila ji výživu a holčina mi de dolů čistě na tukách,snižují ji léky cítí se skvěle děti se jí přestali smát,začala mi plavat,zlepšuje se ve škole........pojdte mi říct do očí že to nefunguje,že těm lidem nemůžu pomoci když já vím že díky edné firmě sem to dokázala a je mi jedno jak se jmenuje nebo kolik lidí ji zkazilo jméno ,teď jsem tu já a v mém okolí jsou mě podobní lidé kteří nechoděj přes mrtvoly,kteří pomáhají...........a víte co?Je jedno jak to dokážete ,jak dlouho Vám to bude trvat nebo jakou cestou se dáte,důležité je si uvědomit že bohužel (bohudík) se sebou musíme něco dělat,a kdy až ná bude 45 a bdem po druhém infarktu?necháte to zajít tak daleko?Je jedno jak ,myslíte že to dokážete jen stravou?nebo tím že budete plácat 4 různé firmy jen díky tomu že jedna nemá vše co potřebujete?Je to jen na Vás důležité je se rozhodnout a začít s tím něco dělat,když ne dnes ani za týden tak nejspíš nikdy!.....přeji krásný týden s pozdravem Vaše Eifi
Eifi.Meser@seznam.cz
Přidat nový komentář