Ahoj Žando,
rozhodně to nevzdávej. Já k dnešnímu dni používám skinoren dva a půl měsíce a až teď zaznamenávám velkou změnu k lepšímu. Pleť se mi skoro úplně vyčistila, vůbec se to nedá srovnat s tím, co jsem poslední rok od vysazení antikoncepce zažívala. Doporučila mi ho doktorka na štítnou žlázu a kladla mi na srdce, ať ho vydržím používat 2x denně 3 měsíce - a její slova se evidentně potvrzují. Měla jsem sice chuť s tím seknout, protože pleť jsem měla i po dvou měsících otřesnou, ale vydržela jsem, koupila další balení a teď konečně vidím změnu k lepšímu. Zároveň se také časem upravilo svědění a pálení těsně po aplikaci. Protože mám extrémně mastnou pleť, už nepoužívám žádné další krémy - nevím, jestli je to dobře, ale mé pleti to tak vyhovuje. Ráno na čistý obličej nanesu Skinoren, nechám 15 minut, pak aplikuji make-up - žádný problém. Večer vyčistím pleť čistícím gelem, dočistím pleťovou vodou a když je pleť úplně suchá, opět nanesu Skinoren. Doufám, že momentální bezvadný stav bude trvalejšího rázu, už si pěknou pleť zasloužím!:) Tak buď trpělivá a maž, maž, maž!
Přidat nový komentář