Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Ano, ano to znám. Já to mám od 9 hod do doby než zase odcházím. Tak tam už raději nechodím
Dobrý den, skoro každý pátek (jenom pátek) mě bolí ve škole hlava. Začne to asi v 10:30 a trvá to bez ustání až do 14:00, 15:00 a déle. Mohl by mi někdo prosím poradit, čím by to mohlo být způsobeno ?
Ahoj, asi to budeš mít psychicky vsugerované, zkoušela jsi si brát nějaký lék na bolest hlavy? Zkus třeba Ataralgin, ten je dost účinný, uvidíš, jestli ti to pomůže.
Jak bylo řečeno, bude to psychické. Jinak si dej nějaký lék s paracetamolem, třeba ten zmińovaný ataralgin
Ahoj Já sem taky měla takové problémy. Oběhla jsem si pár doktorů a nakonec jsem skončila na očním, kde mi řekli, že ty bolesti jsou způsobené velkou únavou a námahou očí. Dokrotka mi doporučila Oční kapky AVILUT a k tomu dobolky avilut s Gingkem rekordati. Zatím se moje porblémy zlepšili. Uvidíme teď jak to bude při učení se na maturitu.
Super je ii AVilur 3-forte, ten užívám i já. Jsem grafička. Taky sem na něj tenkrát narazila na nějaké diskuzi
To je zajímavý tip že by bolesti hlavy mohly být z únavy a přemáhaní očí. Tak to taky vyzkuším. Tan Avilut je na předpis? nebo to koupím normálně volně?
Přidat nový komentář