Problém s nadměrným pocením (jen v podpaží, nikde jinde ne!) začal souběžně s pubertou. Nejdřív to nebylo tak hrozné a dalo se to přestát, ale od té doby, co jsem začala chodit na střední školu, to začalo být fakt neúnosné. Příšerně velké kruhy v podpaží, věřím tomu, že to znáte... prostě hrůza... začaly dokonce prosakovat i přes svetr... Vím, že je to hlavně tím stresem, nejhorší ale je, že se potím i teď, když už je všechen stres dávno pryč :-( Nijak jsem to neřešila, až když jsem se přistihla při tom, jak si v obchodě vybírám trička ne podle toho jestli se mi líbí, ale jestli to nebude vidět, řekla jsem si dost! Na nějakém fóru na internetu (hodně mě překvapilo kolik lidí má stejný problém jako já) jsem si přečetla o Dricloru a běžela ho koupit... a on vážně fungoval! Už ho používám asi třičtvrtě roku (je mi 18), nejprve každý den, potom postupně vynechávat a teď mi stačí jednou za 10 dní. Neměl by se ale používat dlouho, je tam hodně uhlíku (někde to psali) a ten je dost nebezpečný... jiné řešení ale pto ty, které trápí stejný problém, bohužel nevidím. Možná by ještě pomohla nějaká alternativní léčba, s klasickou medicínou jsem to už dávno vzdala (a totéž doporučuju i vám, je to vážně ztráta času...). Držím palce...
Přidat nový komentář