Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dobrý den, může se na léku vytvořit závislost?? Děkuji
Dobrý den, za jak dlouho zabere lék Persen? Jak dlouho je ho třeba brát? Děkuji
Ahoj, Persen je sušená třezalka. Teoreticky by měla tlumit (=na spaní) hned, antidepresivní efekt za 3 týdny. Fakticky se sušením účinné látky ničí = nefunguje. Radši dodržujte denní režim a světlo-léčbu. Účinná antidepresiva získáte u lékaře, léky na spaní a léčivé světlo taky.
dobrý den ;-) nevim,kde jste přišli na třezalku.....naopak tento lék třezalku vůbec neobsahuje ...obsahuje kozlík ,medunku a mátu ;-)
Třezalka v Perselu neni! Je to možná fine lék kámoš to bere a má adhd a i jemu to pomáhá já mám adhd taky takže mám jinné léky ale prej je to učinné
Persen je vyroben ze směsi kozlíku, meduňky a máty. Při pravidelném užívání 3x2 tablety denně mi skvěle pomáhá zklidnit psychiku, zlepšit náladu i spánek, zbavit se úzkostí a podráždění.a soustředit se v klidu na práci. Je mnohem lepší než např. Trittico, které má spoustu vedlejších účinků a může hodně ublížit. Persen není návykový a nemá negativní vliv na organismus jako syntetické léky na uklidnění. Jsem vděčná, že existuje. Jen více takových zdravých a účinných léčiv!
Přidat nový komentář