Dobrý den,
atopickým ekzémem jsem trpěla opravdu dlouho, vyzkoušela jsem vše možné až nemožné...všechny druhy mediciny...Až jsem již skoro v absolutním špatném psychickém stavu našla záchranu. Doporučuji velmi autopatii ale hlavně Vám doporučuji skvělého homeopata Ing. Jan Matyáš www.alternativa.cz, který mi ze dne na den opravdu změnil život, díky jeho skvělé diagnóze..po jediné tabletce jsem se na druhý den probudila a větší část byla pryč, jako zázrakem..zní to možná jako pohádka, ale je to tak. Vím, jaké to je, když kůže bolí, nemůžete ohnout lokty, řvete bolestí..všude jsou šupinky kůže a to nemluvě o psychice, zvlášť u žen, když se to rozšíří na prsa, stehna...a je venku krásně..lidé se na vás koukají a Váše nitro pláče. Přeji Vám všem brzké uzdravení, já jsem po všech experimentech a po hooodně finančně náročných zákrocích konečně přišla k zázraku. Jeho tel.č. 777664654 / volejte jen v odpoledních hodinách..je profesor na škole/. Pokud se mě osobně na něco chcete zeptat, jsem na skypu : Lenkas19 /
Přeji Vám hodně štěstí
Lenka Šínová
Přidat nový komentář