projímadla, jakéhokoliv druhu - prosím vyhněte se jim. Brala jsem Guttalax, v naivitě zhubnout, možná prvotní důvod ale byla zácpa, to už nevím, zvrhne se to rychle, a člověk si důvod, proč opět vzít, najde. Postupně jsem měla strach, že mi jednou kapky dojdou a co budu dělat...takže už jsem chodila kupovat raději do jiných lékáren než do naší (..nj. sama jsem věděla, že nedělám dobře, ale návyk byl návyk). Co jsem pozorovala, ale projímadlům samozřejmě nepřisuzovala, byla strašná pleť, vlasy, nálady, křeče..Až jednou jsem opět šla do lékárny, a já nevím, ..prostě prodávající jen upozornila, "ale opatrně a hlavně ne dlouhodobě, protože fakt to co se může stát...",no prostě to řekla takovým tónem, že mi to znělo v uších ještě dlouho a měla jsem chuť je okamžitě vyhodit. Je to půl roku, neberu je, už je nikdy nechci ani vidět, váha je bez problémů, shodila jsem co jsem chtěla na svoji ideální váhu, prostě že jím normálně a nepřejídám se. Pleť a vlasy se nesparví hned, rozhozený organismus taky ne, a spousta dalších problémů..ale vím, že z této závislosti jsem venku, a že spousta věcí závisí na psychice. Zdar a úspěch všem!!
Přidat nový komentář