Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Rok a půl chodí moje máma k zubní lékařce. Na zubech, na kterých si zakládá zaplatila 30,000 Kč a také chronickým onemocněním trojklanného nervu. Navíc práce paní doktorky byla vždy nedokonalá jako např. nedobře sedící můstek, můstek odpadený při jídle, kdy objednací termíny jsou 3 měsíce ať se jedná pouze o obroušení zůbů, další krok za 3 měsíce a další za 3 měsíce, takže 1 můstek trvá skoro rok a navíc nekvalitně. Paní doktorka moji mámu bere vždy o nějakou tu hodinu později,přestože byla objednaná. Máma po operaci rakoviny již 3 roky trpí den co den bolestmi, kdy přístup lékařů u tohoto problémů nebyl o nic lepší, a ještě k tomu všemu trojklanný nerv, který jí způsobuje další velké bolesti. Nicméně doktoři mámu posílají na psychiatrii, načež máma nepotřebuje doktora na duševno, ale na fyzično. Máma se zabývá jógou, bylinkami, psychoterapií, zkrátka svým duševnem a zdravím jak jen to jde. Ale v něčem si sama prostě nepomůže. Je mi jí moc líto, poněvadž hodně trpí a já nevím jak jí pomoci.
Přidat nový komentář