V některých případech cévní mozkové příhodě předchází nenápadnější verze. Mnoho lidí tomuto drobnému výpadku nevěnuje pozornost, protože příznaky většinou během několika minut odezní. Avšak za několik hodin, dní nebo týdnů může člověka postihnout cévní mozková příhoda s vážnými následky.
ahoj, mě začalo akné trápit až na vysoké škole, kolem 20.roku. Byla jsem z toho dost špatná. Chodila jsem k jedné docentce, která je v tomto oboru kapacita v celé ČR. Vyzkoušela jsem snad všechny masti, vody, podstoupila jsem také chemický pelling. Zlepšení se objevilo, ale jen na pár týdnů. Zkoušela jsem různou antikoncepci (Belara, Mercilon,... a zlepšení žádný), pak mi doktor předepsal Minervu - prvního půl roku sem žádnou změnu nepocítila, ale postupen času se pleť zpravila, dokonce i jizvy zmizely. Přestala jsem používat drahé masti (už mě to stálo tisíce), koupila jsem si krem Ducray, kvalitní make-up, začala chodit na lékařskou kosmetiku a jsem velice spokojená, protože pleť mám čistou. Jen se obávám, co to udělá, až antikoncepci vysadím! Takže všem přeju pevný nervy, protože vím, jak to působí na psychiku - já s tím bojovala 5 let!
Přidat nový komentář