Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Asi před půl rokem jsem si zlomil kliční kost. lékaři podle snímku mi nastavili léčbu takovéma stahovacíma kšandama (ortézu), které mi tlačili ramena dozadu, aby kosti na sebe doléhali. Samo sebou se člověk ani nevyspí bolestí, ale když neni zbytí prášky lecos zachrání. Po měsíci proběha kontrola i přes to že jsem mu říkal ža mi to poměrně bolí tak mi do zprávy napsal mírná bolestivost. Dnes už vím že operace je nevyhnutelná a sám ji vyžaduji, jelikož pořádně nespím asi 3měsíce. Stav mé kliční kosti je takový že srostla špatně místo aby srostli kosti proti sobě mě srostli přes sebe a to tak že se mi kliční kost zkrátila o 4cm srůst mam velký na výšku 3,5cm a na délku 2cm a je to zřetelně vidět bez ohmatání. pokud mohu doporučit a chcete se vyhnout budoucím komplikacím a bezesným nocím tak se nechte operovat. Dnes jsem o něco chytřejší a vím že ty naši údržbáři stojí za prd. čeká mne za 14dní opět zlomení klíčku sešroubování a na rok mam jasno o krásné nemocenské dovolené.
Přidat nový komentář