Ahoj Kamčo, tak to jsem ráda že nejsem jediná! Přesně, tlaky, pohyby, přesuny, jenže když s tím jdu k doktorovi nebo do nemocnice tak mě vyšetří, vezmou krev a moč, a výsledky jsou takový, že jsem zdravá, nikde žádný zánět není -a výsledek je že to mám psychosomatický, jelikož mě tyto bolesti trápí nepravidelně už asi 2 roky! Vždy mě to chytne, nějaký čas to zlobí a pak je období kdy je všechno v pořádku...noje to k zbláznění. Kolonoskopii mě dělali to už je déle, kvůli hemoroidům (proktologický lékař dřív než někoho zaregistruje tak všechny žene na kolonoskopii :-((( a žádný chornický slepák nemám. Takže to budu mít asi fakt psychický, jelikož se léčím s Panickou poruchou u svojí psych.doktorky a beru na to antidepresiva. Platit za kolonoskopii 2500 je šílený, to snad neni možný, jde člověku o zdraví a oni ho nechají sedřít z kůže, jen aby co nejvíc a všude platit - chceš být zdravý? Tak zaplať. To je hrůza! Thomayerka je šílená nemocnice? Myslíš konkrétně chirurgii nebo všeobecně? Je fakt že tam moje mamča několikrát ležela, brali jí tam žlučník, a operace jako taková v pohodě, lékaři taky v pohodě, jen je tam otřesný přístup sester k pacientovi na lůžkovém oddělení - konkrétně na oddělení střed. Tam ti dají kapačku, a když vykape, tak ti jí nechají napíchnutou prázdnou i třeba 2 hodiny, než se sestra uráčí přijít jí vypojit...hrůza! A ještě se tvářej jako že je obtěžuješ tím, že tam vůbec ležíš! Nejlepší je nové oddělení JIH (pořád se bavím o chirurgii FTN), tam ležela ségra - brali jí slepák v 5 měsíci těhotenství, a všechno v pohodě, lékaři i sestry. No já jak trpím Panickou poruchou, tak to je celá řada nepříjemnýcjh příznaků, že jsem si kolikrát myslela že mám infarkt, to břicho a podobně, ale všechny vyšetření u lékařů negativní, takže jsem v pořádku, tak na mě taky koukali jak na hypochondra, Dnes už vím, že to mám všechno psychického rázu, jak jinak by mě to nepravidelně v různých intervalech pobolívalo už víc jak 2 roky, a veškeré vyšetření na chirurgii negativní. Každopádně Ti držím palce, a dej vědět jak jsi dopadla na Kolonoskopii. Tvojí mailovou adresu jsem si chtěla uložit do mailu, ale pořád mi to hlásí, že je mailová adresa neplatná. A díky, spřízněná duše. :-) Držím palce. Verča
Přidat nový komentář