Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda hrozí laryngitýda i u moře? Slyšela jsem že na to má vliv i střídání teplot a podnebí.
Dobry vecer.Chtela bych se s vami podelit se skusenostmi s laryngitidou.U meho syna se poprve objevila ve 4 mesicich.Byl to pro me hroznej sok,protoze to prislo z niceho nic a kluk se mi zacal dusit a ja nevedela co to je.V nemocnici mu okamzite napichli Calcium a behem chvilky se mu vzduchova trubice uvolnila a za pul hodiny bylo vsechno v normalu a mohli jsme domu.Pani doktorka mi vysvetlila,ze tato nemoc tak jak rychle prijde,tak rychle i odeje.Pri zachvatu je dulezite pro dite ostrej vzduch,takze poradne nabalit,otevrit okno a na radiatory navesit rucniky namocene ve slane vode,tim se dychani uvolni a potom rychle na kalciovku.Takhle jsme to praktikovali do synovych 6 let asi 5krat,pricem se intervaly mezi nemocemi prodluzovali.Dneska je sinovi 19 a je to chlap jak hora.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda hrozí laryngitýda i u moře? Slyšela jsem že na to má vliv i střídání teplot a podnebí.
Dobrý den,plně s maminkami souhlasím,že laryngitida je fakt síla,dcerce je 18 měsíců a od roka je každý měsíc nemocná,tento měsíc se strašně dusila a když jsme přijeli na pohotovost,tak nám bylo prvně zděleno co má,prijeli jsme za minutu dvanáct,dnes nás propustily z nemocnice a prý ještě není vyhráno.Ctěla bych se zeptat zkušenějších jak stím bojovat,děkuji
Přidat nový komentář