ahojky,prosim vas muze mi nekdo pomoct?
uz delsi dobu pracuji v zahranici a ma pritelkyne celou dobu na me cekala u nas v ceske republice,videle jsme se jen 14 dni v roce ale nase laska nas porad drzi pohromade,ale potom to zacalo,ma pritelkyne zacala citit uzkost a doslo to do takoveho zacatku ze musela navstivit lekare,kteremu rekla,ze ma stejne pocity jako mnozi lide co pisou v techto clankach napr. uzkost,nevolnost,slabost,nespa vost,bolesti,v noci kdyz lezi a snazi se usnout tak se chveje,a tak ji lekar predepsal lexaurin,lekar ji napsal ja ho pouzivat ze musi ho brat poprve po ctvrtkach ,potom po pulkach a tak postupne az by brala celou davku ,ale uz po tech pulkach vedela ze se citi porad stejne a tak ho vysadila,ale ma porad stejne pocity jako pred tim,a ja se snazim ji pomoci ze vsech sila tak jsem zkusil vyresit aspon tu uzkost a samotu a zacali jsme byt spolu v zahranici ale porad nemuze spat,citti se slaba,unavena,obcas ma na hrudi bolesti,tak by se chtel zeptat jestli mel nekdo taky takove pocity a pouzival tento lek ,ktery potom vysadil na sve ryziko a musel prekonat tezke stavy ze kterych se do dnes dostal a citi se uplne zdravy,tak ze muze spat a nema zadne jine priznaky.
myslite ze by jsme to mohli zvladnout atak ze se vrati do normalu?
uz jsme spolu 6 let a nikdy takove problemy nemela,akorat vym ze pred pul rokem byla nakazena zloutenkou ze ktere se po ruznych lecbach a vysetrenich vylecila,rekla mi ze dostala celou krabicku lexaurinu a pouzila zatim jen 4 prasky,po 4 praska mela stejne pocity jako pred tim nez ji je doktor predepsal,myslite ze vyzaseni techto leku by bylo pro ni lepsi a mozna by napravilo to ze opravdu budeme jen spolu a zit normalni zivot nez jak jsme byli do dnes? kazdy zvalst? odpoved mi muzete poslat na muj email mnohokrat dekuji josef drzim vsem pesti [email protected]
Přidat nový komentář