Tak to doporučuji prostudovat si o látkách jako chloritan sodný aktivovaný kyselinou solnou, citronovou, nebo v nouzi octem, MMS, CDS2 tyto látky zvládnou všechno. A s takovým efektem, že se tomu až věřit nechce. V životě bych nikomu nevěřil, že se mu povedlo zastavit a vyřešit zubní kaz hluboký až po špici kořene, zánět okostice, zkrátka akutní život ohrožující stav.. Stačilo dát na dásno u bolavého místa vatový obklad s roztokem CDS2 a trochou DMSO, do toho jsem se párkrát napil, ani půlhodiny netrvalo a bylo po soustavné bolesti, do večera splaskl otok zmizela horečka, další den jsem o problému nevěděl. Tohle je vážení něco co nemá obdoby, žádné bludy, ale realita, kdo nevěří ať zamnou příde a uvěří jelikož na mě to jde nejlépe vidět, stačí pár dní žrát nezdravě, sladké, moc toho nenaspat, nevypít, vyběhnou mi na kůži boláky začnou se mi kazit zuby.. napiju se ošetřím se a uvidíte na vlastní oči jaký to má efekt. Doslova před očima to léčí, a obzvlášt záněty. Ovšem uvolňuje to v těle i ostatní bordel, pokud vám tedy detoxikace celý život byla cizí, začněte velmi opatrně, neboť nemůžete vědět kolik toho v sobě máte.. A neznamená že když je člověk štíhlý že to v sobě nemá.. Mě trvalo přes rok, než jsem se všeho toho svinstva zbavil.. a celou tu dobu jsem silně pochyboval o těchto látkách, jelikož mi po jakémkoli množství bylo blbě, dneska je to tak že můžu vypít jakékoli množství a blbě mi není, cítím se opět zdravě, nejsem tak nesnesitelně unavený, mám čistou mysl, zpět své smysly jako čich, zrak se mi zlepšil.. Tahle látka o které píšu, má potenciál udělat z většiny lékařské péče absolutní zbytečnost, jde tedy o hodně.. Je třeba se taky připravit, na kritiku autorit, které zneužívají nevědomosti lidí, a melou páte přes deváte, bezpečné množství opatrná léčba, nemůže v žádném případě nikomu ublížit na to dávám krk, pokud si ovšem hltnete koncentrátu, za to potom neručím, jde o kapkové množství. Za 3 kapky bezpečně ručím krkem. Zkrátka pokud to chcete užívat, nejdřív si o tom dost přečtěte a pak začněte opatrně, ale nestrachujte se.. vypil už jsem toho taková kvanta že jsem živým důkazem že jde o naprosto bezpečnou léčbu.
Přidat nový komentář