Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Chvilku mi konopná kosmetika pomáhala, ale teď nic moc, poradíte co by pomohlo na suchou pleť?
měla jsem velké problémy s akné,ale v mém boji proti němu mi hodně pomohla konopná mast a krém,jsou k dostání v lékárně a jeden přípravek stojí asi 170Kč.známky zlepšení se začly projevovat již po 4 dnech.tak hodně štěstí:-)
Mně konopná kosmetika opravdu pomáhá. Je to jedna z věcí na kterou nedám dopustit. Mám suchou pokožku, trpím i na ekzémy ale konopí mi vždycky pomohlo. Teď jsem začala vyrábět i domácí sůl do koupele podle tohohle návodu www.semena-marihuany.cz/cs/blog/1226-cbd-kvety-pecujici-kosmetika-koupelova-sul- možná to pro někoho bude novinka, mně to fakt pomáhá a i na psychiku
ono záleží, co to je za konopnou mast, jestli je to něco domácího nebo třeba ani v lékárně nejsou ty konopný masti s tak vysokým obsahem CBD, takže se zkusit podívat, po měčem pořádným
Četla jsem o tom zajímavý článek. Ještě jsem to teda nezkoušela, ale údajně by to mělo fungovat tak, že v tom alkoholu by ty cbd kapky měly ochránit naše játra.
Přidat nový komentář