Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Jenom se prosím snažte vyhnout neurolům,rivotrilům apod. cesta k návyku je rychlá,ale nazpátek je krušná, mám to za s sebou JIrka
Beru deprex a po určité době užívání začnu trpět nespavostí,tak ho vysadím.S tím sexem to tak nějak je.Já osobně mám dobré zkušenosti s tritticem je dobré na spaní a i na sex dle lékaře. Zdravím Jirka
Jenom se prosím snažte vyhnout neurolům,rivotrilům apod. cesta k návyku je rychlá,ale nazpátek je krušná, mám to za s sebou JIrka
ahoj, ja som si naštudoval o deprexe a zdalo sa mi to vcelku dobré na použitie pre silnu depresiu, mam na mysli deprenon ale teraz už ani ten nieje v obehu,-len generiká...ked este bol deprex , pytal som ho na depresiu u lekara, on mi vsak skusene odpovedal, ze je to zastaraly liek a ucinok nastupuje pomaly, tak mi predpisal sertralin 2 x 50 mg denne. ucinok nastal v pribehu 3 dní, bol razantný a pretrvával po dlhú dobu. spominam ze v minulosti mi tiez pomohol sertralin asi pred 4 rokmy,- vtedy stacilo 50 mg denne a bol som zbaveny tej pekelnej tiaze a psych bolestí...momentalny stav je taky ze beriem serlift (sertralin) 200 mg denne a teraz po pol roku uzivania už prestava účinkovať. ...a pritom beriem aj ine farmaka - venlafaxin v primeranej davke 150 mg, serdolect 16..,akineton pp, - ten skoro neberiem, pretoze na mna neucinkuje, tiez rivotril. co je duolezite pripomenut je fakt ze som takpovediac znacne navyknuty na zolpidemum, toho ked mam dost v zasobe periem nadmerne...aj 800 mg - to je 80 tbl denne !!! - samozrejme ze potom si z toho dna nic nepamatam..cheche...a beriem tiez analgetikum tramadol co sa radí medzi opioidné..teda som tiez navyknutý...momentalný stav je taký, že už nemám sily ani financie tieto 2 lieky navyse brat. hladam riesenie u deprexu, teda stary znamy prozac, deprenon, na slovensku a myslim ze aj v cechach už tieto obchodne znacky padly, ale fluoxetin je stale na trhu, rad by som sa poradil, ako mam dalej postupovat...resp. ci mam pridat fluoxetin k ostatnym alebo vymenit....prave vcera sa mi prihodila skusenost s triciklickym antidep. coaxilom, ten ma nezvycajne ukludnil,-spajam si to so spolureagovaním ostatnych psychofarmak, hehe no to by bolo uz prehnane, ad 1vej, 3tej, 4tej generacie naraz...........no ne???:)))
Přidat nový komentář