Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
ahojky prosimte kolik sotji to co si na to brala a da se to kouit na predpis nebo aji normalne? diky moc
Ahoj, je mi 17 a akné mě trápí už nejméně tři roky. Nejdřív to začalo černýma tečkama, ty určitě znáte skoro všichni, pak se mi začaly dělat klasické "beďary". Chodila jsem od 14cti let pravidelně jednou měsíčně na kosmetiku, ale výsledek žádný. Už rok beru Aknoren a Retin-A, po těhlech lécích se akné zlepšilo. Zůstaly zase jenom černé tečky na nose, sem tam nějaký pupánek, jenže po akné mi zůstala zarudlá místa. Vypadá to jako normální vyrážka. Make-up nosím denně už asi od 15 let. Slyšela jsem, že pomáhá solárko... nebo máte někdo nějakou lepší radu? Díky moc, Karin
ahojky prosimte kolik sotji to co si na to brala a da se to kouit na predpis nebo aji normalne? diky moc
Mě pomohlo, když jsem jela na týden do Bulharska. Akné se mi v prvé řadě zhoršilo, ale po 3 dnech to zmizelo. Ale byl jeden problém, když jsem přiletěla, tak hned co jsem byla v ČR, tak mi to naskákalo znova, nevím čím to, zda to je akné, ale jse asi první komu se to tak stalo...Je to změna klíma...
Přidat nový komentář