Ste pripravení zmeniť svoje telo, mať energiu a byť vitálni ? Ste na správnej adrese. Už ste zrejme skúsili mnoho "účinných" liekov, jednorázové diéty prípadne rýchle "účinné diéty". Nikto Vám však nepovie o správnom životnom štýle, pravdu o jedle, pravdu o rôznych surovinách a ako pôsobia na náš organizmus. S nami to všetko nájdete. Či už hľadáte informácie, inšpiráciu, výborné, rýchle a jednoduché recepty surové potraviny alebo niektoré ďalšie informácie, je tu pre Vás osobná asistencia, ktorá vám pomôže "ísť cestou Raw food". Vitajte v Našom klube RawFoodDiet
zväčšiť Ak ste pripravení začať a do svojho života zaradiť surové potraviny, či už málo alebo veľa, potom čítajte ďalej.. Ukážem Vám, ako ... Prvá otázka, ktorá vás zrejme napadne: "Čo mám jesť?" Ubezpečujem Vás, že strava je veľmi rozmanitá, pestrá a finančne nenáročná. Nájdete tu množstvo chutných pokrmov ako šaláty, koláče, pudingy, chutné placky. Ubezpečujem Vás, že čítate správne :-) A pomôžem Vám aj s ďalšími otázkami, ako napríklad tými, ktoré súvisia s priateľmi a rodinou, "starými" potravinami, sociálnej situácie, výživy týkajúcich sa raw food, dozviete sa čo jesť v zime, všetko o stravovaní detí, akým spôsobom sa majú chutné pokrmy rýchlo a chutne pripraviť. Ďalej sa dozviete cenné rady ako stratiť hmotnosť, ako získavať energiu, ako sa vysporiadať s protichodnými informáciámi. Moje úprimné želanie je, aby sa Raw food Diet - surová strava stala jednoduchou, zábavnou a príjemnou. Nájdete tu dva smery. Jeden vonkajší, ktorý sa zaoberá komlexnými radami deň za dnňom, praktické žitie s Raw food a druhý smer vnútorný, ktorý má nastarosti zistenia pre tých, ktorí nemohli pochopiť čo robia zle. Obe strany sú zaručene ako pohon, aby ste išli dopredu rýchlejšie a ľahšie ako kedykoľvek predtým. Úplne nový svet na Vás čaká v každom smere, keď sa rozhodnete žiť s Raw food a zabudnete na staré varené nevýživné a mŕtve jedlo. Chcete energiu, zdravšie a vitálnejšie telo, krajšiu a žiarivú pokožku, štíhle telo, mladistvý vzhľad? Tak prečo nezačať práve teraz? Ak ste pripravení, všetko, čo potrebujete vedieť, je tu. Dovoľte, aby som Vás ľahko a príjemne viedla tak, že vaša cesta k zdraviu, bude rýchlejšia a jednoduchšia. Ukončite svoj zmätok v diétach a iných prípravkov, ktoré s Vami manipulujú a sľubujú. U nás sľuby nenájdete, pretože sami zistíte aké to je fantastické. Ja som s vami celou cestu! Za diétu nič neplatíte. Stante sa členom klubu. Ročné členské je 19 Eur , tj len 5,2 centu na deň ( necelé 2 koruny na deň ) Ako členovia získate: * vlastný blog
* online poradňa
* Váš kauč na maily pripravený Vám vždy pomáhať
* recepty
* zostavovanie menu
* kreativita v kuchyni
* rady a tipy
* nezverejnené kľúčové články exkluzívne pre Vás
* 20 % zľava na pripravované DVD
* pravdy a vedecké zistenia
* chat raw food´s people
* novinky a nápady, ktoré na stránkach nenájdete Je to pre Vás tá najlepšia investícia tak neváhajte a prihláste sa na maily [email protected]
Přidat nový komentář